Prima pagină » Actualitate » Cozmin Guşă, atac la Nicușor Dan: „Am informaţii că este homosexual. Îl aştept să-mi confirme asta”
Cozmin Guşă, atac la Nicușor Dan: „Am informaţii că este homosexual. Îl aştept să-mi confirme asta”

Cozmin Guşă, atac la Nicușor Dan: „Am informaţii că este homosexual. Îl aştept să-mi confirme asta”

06 aug. 2020, 17:12,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Analistul politic Cozmin Gușă îl atacă pe candidatul la Primăria Capitalei, Nicușor Dan. Între cei doi a izbucnit un scandal de proporţii. Social democratul acuză candidatul de dreapta că ar fi homosexual.

Social democratul Cozmin Gușă l-a atacat pe Nicusor Dan

Cozmin Gușă afirma iniţial faptul că se aud zvonuri că vor ieşi la iveală informații compromițătoare despre acesta. Replica lui Nicușor Dan a fost aceea că va da în judecată pe oricine răspândește informații compromițătoare despre persoana sa.

În acest moment, Cozmin Gușă dă frâu liber unei bombe. Acesta susține că are informații potrivit cărora Nicușor Dan ar fi homosexual și îi cere candidatului de dreapta să răspundă acuzațiilor aduse.

”Am sesizat frica lui Nicușor Dan de dezvăluirile de presă, este și firesc, din punctul lui de vedere, el știind cam ce se ascunde acolo, dar totuși pentru că trebuie să ne desfășurăm activitatea vorbind despre oamenii care doresc să candideze, care doresc să ne conducă, în calitate de cetățean al Bucureștiului, care se pregătește să voteze:

1. Dacă este adevărat că a demisionat din USR pentru că la vremea respectivă USR nu dorea să susțină legalizarea căsătoriei între homosexuali și lesbiene?

2. Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Eu am o serie de informații în acest sens, din viața sa privată. Este un lucru legal, neblamabil din punct de vedere public și nu văd de ce n-ar recunoaște.

Dacă o consideră o dată cu caracter personal poate să-mi răspundă în privat, pe Facebook sau pe telefon. De asemenea, îmi poate oferi răspunsul aici, unde am citit și știrea conform căreia se teme de anumite dezvăluiri.”, a transmis Cozmin Gușă.

Olguța Vasilescu îi răspunde dur lui Nicușor Dan

Olguța Vasilescu îi răspunde dur lui Nicușor Dan. Fostul minsitru a reacționat după scandalul în care a fost implicat Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei.

„Nicușor Dan plânge de mama focului pe la tv că se comportă și alții cu el cum se comporta USR cu ai noștri pe vremea când era el președinte acolo. «Cer bun simț de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui să își exprime punctul de vedere fără să deranjeze». Băiețaș, e o vorbă în popor: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Mai ții minte când stăteai atârnat de tribuna parlamentului cu pancarta de gât și nu îi lăsai pe deputații PSD să vorbească? Sau cum mergeai peste ei în conferințe de presă? Ai uitat? O să-ți mai amintești din când în când… Și o să simți ce simțeau și ăia pe care îi atacai cu haita ta…”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Parlamentarul social-democrat face referire și la un parlamentar USR care să fie trata cu respect și îi amintește cum s-au comportat useriștii în trecut, când puneau muzică pentru a nu se putea lucre în comisiile parlamentare.

„Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribună să i se adreseze ceilalți cu respect. Altul care ne bagă telefonul în ochi și punea muzica la maxim la boxe, în comisiile parlamentare, cât să nu se poata lucra… Nici măcar nu îl jignise cineva! După ce au făcut pe revoluționarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viță nobilă și pretind să li te adresezi ca la boieri… Poate vă luați și o cămașă pe voi și puneți o cravată la ea, dacă tot veniți să vorbiți în parlament și mai pretindeți și respect!”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *