Prima pagină » Cancan » Zsolt Junior, fiul cel mare al Nicoletei Luciu, este un adolescent în toată regula. Băiatul și-a întrecut mama la înălțime

Zsolt Junior, fiul cel mare al Nicoletei Luciu, este un adolescent în toată regula. Băiatul și-a întrecut mama la înălțime

07 dec. 2023, 12:19,
în Cancan

Zsolt Junior, fiul cel mare al Nicoletei Luciu și al lui Zsolt Csergo, a devenit un adolescent în toată regula, moștenind trăsăturile frumoase ale părinților. Dacă până acum vedeta a evitat să-și expună copiii în mediul online, în cazul băiatului cel mare nu prea mai are ce face. Și aceasta deoarece Zsolt Jr a început să fie destul de activ pe contul de socializare.

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani și s-a dedicat exclusiv vieții de familie. Fosta Miss România este căsătorită de mai bine de 10 ani cu milionarul Zsolt Csergo, căruia i-a dăruit patru copii. În ceea ce-l privește pe fiul cel mare, care a primit același prenume ca tatăl său, acesta a devenit un adolescent în toată regula și seamănă izbitor cu mama lui.

Zsolt Junior, fiul cel mare al Nicoletei Luciu, este un adolescent în toată regula

Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc după ce a decis să renunțe la televiziune și să se dedice exclusiv familiei. În ultimii ani, fosta asistentă TV a evitat să-și expună copiii în mediul online și a ales să fie discretă cu viața ei personală. Acum că fiul ei cel mare este adolescent și a descoperit rețelele de socializare, Nicoleta Luciu nu mai are cale de întors, astfel Zsolt Jr este destul de activ în mediul online.

Nicoleta Luciu are patru copii, pe Zsolt Jr și tripleții Karol, Kim și Kevin. Fiul cel mare al vedetei este un adolescent în toată regula. Mai mult, primul născut al vedetei, la doar 15 ani, și a întrecut deja mama la înălțime.

Adolescentul este destul de activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii cu el, dar și cu prietenii săi. Zsolt a moștenit trăsăturile mamei sale, fiind un tânăr extrem de chipeș. Nicoleta Luciu are cu ce se mândri, timpul dedicat creșterii micuților demonstrează cât de frumos au fost crescuți.

Cum se descurcă Nicoleta Luciu cu creșterea copiilor

În urmă cu mai mult timp, fosta Miss România dezvăluia că nu este ușor să aibă grijă de patru copii. Vedeta este ajutată de bonă, dar și de soț, care este foarte implicat în creșterea celor patru copii și nicio decizie nu se ia fără acordul lui.

„E soțul acasă și bona. El se implică în primul rând. Nu se ia nicio decizie fără acordul lui, până nu ne confruntăm și supunem la vot. Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotărârea, facem ca ei, mai ales dacă au rezultate bune la școală și-și fac temele”, a declarat Nicoleta Luciu.

Pentru copiii săi, Nicoleta Luciu își dorește o copilărie frumoasă și încearcă să-i țină cât mai departe de calculator, telefon sau tabletă. Cei patru copii au o mulțime de activități și nu se plictisesc niciodată la Miercurea Ciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024