Prima pagină » Cancan ultimă oră » Zodii care fac pereche pe viață
Zodii care fac pereche pe viață

Zodii care fac pereche pe viață

08 sept. 2021, 16:54,
în Cancan ultimă oră

Mihai Voropchievici susţine că fiecare semn zodiacal are nişte prieteni garantaţi în rândul celorlalte zodii, dar şi nişte inamici. Mihai Voropchievici a vorbit despre compatibilităţile zodiilor, despre care sunt duşmanii fiecărei zodii, dar şi care sunt nativii care se apreciază şi se ajuta între ei.

Cine cu cine se ceartă, cine cu cine se iubeşte

„Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au compatibilitate cu aerul (n.r.: zodiile de aer sunt Gemeni, Balanţă, Vărsător), pentru că aerul întreţine focul, dar şi focul încălzeşte aerul”, a declarat Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Totodată, numerologul susţine că există câţiva nativi care provoacă sentimente puternice în rândul altor semne zodiacale. De pildă, cei născuţi în zodia Peşti sunt considerate persoane dificile pentru Gemeni, Balante sau Vărsători.

„Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi de foc – Apa tinde să stingă focul. Există câteva combinaţii, dar zodiile de apă trebuie temperate. Dacă vin ca o cascadă îi pune pe picior pe Lei, Săgetători sau Berbeci”, a mai spus Voropchievici.

„Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au afinităţi cu zodiile de apă, care pot invada frumos pământul. Se ceartă un pic cu zodiile de aer. Balanţă cu Taurul au puncte comune până la un moment dat.

Un Scorpion are tendinţa de a merge la o zodie de foc sau la un Săgetător şi apoi îşi dă seama că sensibilitatea lui e groaznică. Focul acestor nativi îl poate topi”, a declarat numerologul la Antena 3.

Din punct de vedere astrologic, nativii născuţi sub semne distincte au cele mai bune compatibilităţi. De pildă, zodiile de pământ se vor înţelege foarte bine cu cele de pământ (Taur cu Fecioară, Capricorn cu Taur etc), înaintea celorlalţi nativi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`