Prima pagină » Stiri si curiozitati » Zodiac chinezesc în funcție de luna nașterii. Ce dezvăluie despre tine
Zodiac chinezesc în funcție de luna nașterii. Ce dezvăluie despre tine

Zodiac chinezesc în funcție de luna nașterii. Ce dezvăluie despre tine

02 oct. 2023, 15:59,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

În conformitate cu astrologia chineză, fiecare an, lună și chiar oră din zi sunt asociate cu un animal sacru, ce simbolizează diverse trăsături de caracter și au un impact asupra destinului personal. Citește în continuare pentru a afla ce spune zodiacul chinezesc în funcție de luna nașterii despre tine.

Zodiac chinezesc în funcție de luna nașterii. Luna ianuarie

Astrologii chinezi au atribuit fiecărei luni din an unul dintre cele 12 animale care alcătuiesc zodiacul chinezesc. Nu doar anii sunt guvernați de aceste animale-simbol, ci și luna în care te-ai născut, precum și cele 24 de ore ale unei zile.

Luna ianuarie este asociată cu semnul Bivolului. Boivolul este al doilea animal în ordinea zodiacului chinezesc și este asociat cu sezonul de iarnă. Dacă te-ai născut în ianuarie, ai tendința de a fi o persoană organizată, serioasă și muncitoare. Demonstrezi o voință puternică și ai un destin favorabil, având potențialul de a ajunge la poziții de conducere și de a reuși în afaceri. Ești pricepută și inteligentă, ceea ce te ajută să construiești o carieră de succes în orice domeniu. Deși poți părea introvertită, bărbații te consideră atractivă datorită încrederii în tine.

Luna februarie și Tigrul

Luna februarie este guvernată de semnul Tigrului, care este al treilea animal în zodiacul chinezesc și are ca element primordial lemnul. Dacă te-ai născut în februarie, ești recunoscută pentru curajul, perseverența și forța ta interioară. Deși poate nu te remarci prin frumusețe, emani o energie și o pasiune de viață care atrage bărbații. Ești o femeie dinamică și neobosită, te implici intens în proiectele tale și le duci la bun sfârșit cu succes. Ești onestă și afectuoasă, având o dragoste profundă pentru copii și animale și fiind mereu alături de cei vulnerabili.

Luna martie și Iepurele
Luna martie este influențată de semnul Iepurelui, care este al patrulea animal în zodiac și se asociază cu zodia Peștilor și elementul lemn. În cultura chineză, Iepurele este considerat cel mai norocos animal, caracterizat prin longevitate și vitalitate extraordinară. Dacă te-ai născut în martie, ești o persoană corectă, rezervată și extrem de inteligentă, având și o intuiție puternică. Ești vigilentă și abilă, mai ales în gestionarea finanțelor și în luarea deciziilor de investiții. De asemenea, ești cunoscută pentru bunătatea și sensibilitatea ta.

Luna aprilie și Dragonul
Luna aprilie este dominată de semnul Dragonului, care reprezintă energie necontrolată, curaj și inovație. Dragonul este al cincilea animal din zodiac, iar elementul său principal este Lemnul. Dacă te-ai născut în aprilie, ar trebui să ții cont că în anii Dragonului, provocările și oportunitățile vor fi remarcabile. Dragonii sunt cunoscuți pentru îndrăzneala lor și pentru dorința de a inova. În anii cu elementul Lemn, viața ta va cunoaște prosperitatea cea mai mare. Dragonul, a cincea zodie din zodiacul chinezesc, este cunoscut pentru caracterul său imprevizibil, cuprinzând atât laturi optimiste, expansive și generoase, cât și unele foarte capricioase. Nu este neapărat un romantic desăvârșit, dar poate iubi cu o intensitate rar întâlnită, în special în a doua parte a vieții sale. Pentru Dragon, definirea unui scop bine definit în viață este crucială, și nu-și va risipi niciodată timpul în van.

Cum te influențează luna în care te-ai născut

Luna mai este guvernată de semnul Șarpelui, a șasea zodie din zodiacul chinezesc, cu elementul Foc. Dacă te-ai născut în luna mai, vei moșteni multe dintre trăsăturile acestui animal. Șarpele este cunoscut pentru abilitățile sale ascunse, rafinament, inteligență și diplomație. Este capabil să comunice eficient când este necesar, dar își păstrează mereu emoțiile ascunse, încrederea sa fiind limitată la el însuși. În dragoste, Șarpele este pasional și dedicat. Este extrem de perseverent atunci când urmărește un scop important și are o apetență pentru confort, frumusețe și lucrurile de calitate.

Luna iunie și Calul
Luna iunie este influențată de semnul Calului, a șaptea zodie din zodiacul chinezesc, cu elementul Foc. Calul este apreciat pentru personalitatea sa plăcută, amabilitate, încredere în sine, deschidere și hărnicie. Dacă te-ai născut în luna iunie, vei împrumuta multe din aceste calități. Ai curaj, îndrăzneală, creativitate și optimism. Nu lași nimic să-ți stea în cale și ești capabilă să te ridici deasupra tuturor obstacolelor. Inteligența ta ascuțită și reflexele rapide te ajută să abordezi cu succes activitățile și să eviți rutina și monotonia. Îți plac experiențele variate și nu te mulțumești cu o viață lipsită de aventură.

Luna iulie și Capra
Luna iulie este asociată cu semnul Caprei, a opta zodie din zodiacul chinezesc, având elementul Foc. Capra, în ciuda semnificațiilor negative, este apreciată în zodiacul chinezesc. Dacă te-ai născut în iulie, ești o persoană cinstită, corectă și sensibilă. Iubești natura și copiii și posedă o creativitate și posibil un talent artistic. Ești foarte generoasă, inclusiv cu străinii, și viața îți răsplătește bunătatea cu belșug, pace și prosperitate.

Luna august și Maimuța
Luna august este guvernată de semnul Maimuței, prima zodie de Metal din zodiacul chinezesc. Maimuța este cunoscută pentru caracteristicile sale surprinzătoare, de o influența puternică asupra celor născuți în această lună și pentru abilitățile sale în domenii în care este necesară creativitatea, inteligența, jocul, spontaneitatea și comunicarea. Dacă te-ai născut în august, ești o persoană extrem de inteligentă, descurcăreață și capabilă să rezolve probleme complicate. Ai încredere în tine, dar ai nevoie de timp pentru a căpăta încredere în ceilalți, ceea ce nu te ajuta să îți faci prieteni ușor. Dacă ești în zodia Maimuței, ai șansa de a ajunge cineva de succes și de a te bucura de faimă.

Luna septembrie și Cocoșul
În acest an, zodia dominantă este Cocoșul, iar dacă te-ai născut în luna septembrie, această zodie a avut, cu siguranță, un impact semnificativ asupra vieții tale. Cocoșul este a zecea zodie din zodiacul chinezesc, asociată cu elementul Metal. Persoanele născute sub acest semn dețin trăsături precum ușurința de a se impune, singurătatea, înțelepciunea, dar și orgoliul. Există două tipuri de Cocoși. Primul este singuratic, înțelept și abil în gospodărie, iar al doilea este vorbăreț, mândru și priceput. Aceste caracteristici pot fi observate și la cei născuți în luna septembrie. Cocoșul este recunoscut pentru că iubește ordinea, este plin de vitalitate, activ și sincer, dar poate deveni, de asemenea, critic sau egoist.

Luna octombrie și Câinele
Anul următor va fi anul Câinelui, ceea ce aduce un an deosebit pentru cei născuți în luna octombrie. Câinele este o zodie apreciată în astrologia chineză și se spune că este răsplătită de viață la momentul potrivit. Această zodie poate aduce noroc, în special dacă acorzi importanță familiei și carierei. Câinele este caracterizat prin inteligență, onestitate și loialitate. Îi este ușor să își facă prieteni, ajutându-i pe cei din jur și fiind un susținător al familiei, chiar dacă uneori apar dezamăgiri în relațiile cu unii membri ai acesteia. Pentru Câine, familia este pe primul loc. El poate fi înțelegător și tolerant cu cei care merită afecțiunea sa, dar poate fi ferm și direct cu cei care încearcă să-l înșele.

Luna noiembrie și Mistrețul
Mistrețul este a douăsprezecea zodie în zodiacul chinezesc și are ca element primordial Apa. Cei născuți sub această zodie sunt considerați printre cei mai sinceri și mai transparenți din întregul zodiac. Mistrețul este cunoscut pentru onestitatea și sinceritatea sa, precum și pentru optimismul său, chiar și în fața obstacolelor. Dacă te-ai născut în luna noiembrie, ai moștenit aceste calități, precum și șansa de a deveni populară în cercul tău de cunoștințe. Poți avansa rapid în carieră, te poți bucura de avantaje materiale și poți avea o familie numeroasă, cu care vei fi fericită.

Luna decembrie și Șobolanul
Șobolanul este prima zodie din zodiacul chinezesc în funcție de luna nașterii, dar corespunde lunii decembrie. Este o zodie de Apă, având numărul 1, ceea ce semnifică individualitatea. Astrologii chinezi consideră că fiecare persoană are în ea ceva din personalitatea Șobolanului, o umbră tăcută și adesea neobservată. Această zodie este cunoscută pentru calitățile sale familiale, organizare și răbdare. Îi plac reuniunile de familie, petrecerile și momentele distractive. Știe cum să profite de oportunități și rar ratează o afacere bună. Dacă te-ai născut în luna decembrie, ești o persoană activă, dar păstrezi multe secrete și nu te lași influențată ușor de ceilalți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *