Prima pagină » Local » Ziua Porților Deschide în subunitățile ISUJ Iași, cu ocazia Zilei Pompierilor din România – GALERIE FOTO

Ziua Porților Deschide în subunitățile ISUJ Iași, cu ocazia Zilei Pompierilor din România – GALERIE FOTO

13 sept. 2023, 10:27,
în Local

Astăzi, 13 septembrie 2023, este sărbătorită Ziua Pompierilor din România. Cu această ocazie va fi organizată Ziua Porților Deschise în subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Iaşi.

„13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România
175 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii și a „Zilei Pompierilor din România”
Bătălia din Dealul Spirii de la București este un act eroic al pompierilor militari în apărarea revoluției de la 1848 și prima afirmare patriotică a calităților morale și de luptă ale ostașilor tinerei armate române moderne.
Cu această ocazie, pompierii ieșeni au organizat diverse activități în care au prezentat cele mai moderne autospeciale de intervenție, modalitățile de acordare a primului ajutor, lecții de prevenire a incendiilor, precum și modul de comportare ce trebuie adoptat înainte, în timpul și după producerea unei situații de urgență.
În data de 12 septembrie, între orele 10:00 – 14:30, pe esplanada din faţa Primăriei Municipiului Pașcani, a avut loc o expoziție a autospecialelor și a tehnicii de intervenţie a salvatorilor ieșeni, cât și exerciţii demonstrative cu privire la procedeele de descarcerare și de acordare a primului ajutor în diferite situaţii de urgență.
Nu uitați!
Astăzi, 13 septembrie, între orele 10:00-18:00, va fi organizată “Ziua Porţilor Deschise”, activitate desfăşurată în subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Iaşi (Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi, Detaşamentul 2 Pompieri Iaşi, Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos și Secţia de Pompieri Paşcani).
Mulțumim tuturor celor care au fost și sunt alături de salvatorii ieșeni!
Audacia et Devotio!”, a transmis ISUJ Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *