Ziua este mamă a trei copii, iar noaptea atrage privirile tuturor bărbaților pe OnlyFans: Ioana visează să ajungă la Iași – GALERIE FOTO INCENDIARĂ

18 apr. 2022, 02:04
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Ioana este model pe OnlyFans și administratorul unui studio de videochat din Cluj, motiv pentru care are un corp fără cusur și reușește să atragă privirile tuturor bărbaților pe rețelele de socializare. Aceasta este mamă a 3 copii și lucrează în industria pentru adulți de câțiva ani buni. Cu toate că femeia nu a fost susținută de către părinți, a reușit să fie independentă financiar de la vârsta de 19 ani

Ioana are 30 de ani, este cunoscută pe rețelele de socializare drept „Joanne“ și afirmă că este o diferență mare de personalitate între cele două „nume” alese de ea. Susține că Joanne este o fată atrăgătoare, mereu cu zâmbetul pe buze și cu chef de aventură, în timp ce Ioana este o femeie simplă, care are 3 copii și încearcă să fie suport pentru fetele care vor să intre în acest domeniu.

„Joanne este o fată seducătoare, mereu glumeață, cu zâmbetul pe buze, pusă pe șotii și cu chef de aventură. Dar Ioana este un om normal, cu zile bune și zile rele, soție și mamă a trei copii, care datorită faptului că lucrează într-un domeniu controversat și e conștientă de stigma societății, încearcă prin diferite metode și prin propriul exemplu să fie un suport pentru fetele care vor și sunt interesate de acest domeniu. Vrea să le facă să se simtă mai puțin vinovate pentru ceea ce aleg să facă și, de ce nu, mai asumate”, afirmă cu zâmbetul pe buze Joanne, modelul de pe OnlyFans.

Joanne atrage privirile tuturor bărbaților pe rețelele de socializare: „Lucrul în acest domeniu necesită creativitate”

Joanne este administratorul unui mic studio de videochat, prin care încearcă să sprijine fetele care vor să intre în această industrie. Dar, din luna ianuarie a acestui an, a început să activeze și pe platforma dedicată adulților OnlyFans și a ajuns să se bucure de celebritate.

„Am început să câștig din ce în ce mai mulți urmăritori de când am decis să fiu mai activă în social media. Adică din luna ianuarie a acestui an. De când am fost mică, am avut o așa-zisă înclinație înspre partea de artă, beauty, fashion. În perioada liceului am participat la câteva concursuri de miss, iar apoi am avut o colaborare de câțiva ani cu o agenție de modelling din București. Pe când aveam 12 ani, aveam o revistă preferată pe care o citeam și în care îmi doream să ajung, iar ca urmare a colaborării cu acea agenție, mi-am îndeplinit dorința. A urmat o perioadă de pauză, în care m-am focusat pe studii. De aproximativ un an am deschis un mic studio, unde încerc să ajut alte fete care vor să activeze în acest domeniu”, mărturisește Joanne.

Aceasta este independentă financiar de la vârsta de 19 ani și nu planifică să intre în alt domeniu, însă peste câțiva ani își dorește să se îndrepte spre antreprenoriat. Familia ei a avut timp de asimilare și acum acceptă domeniul în care lucrează.

„Lucrez în domeniul adult de câțiva ani buni, deci familia mea a avut timp de asimilare. Nu pot spune că familia mă susține, dar acceptă domeniul în care activez”, adaugă aceasta.

„Only Fans vine ca o extensie a activității pe care o aveam deja”

De OnlyFans s-a apucat de aproximativ două luni, odată cu începerea activității pe TikTok. Dar, de 11 ani, aceasta își câștigă existența din domeniul online, deoarece a lucrat ca model independent, a colaborat cu o platformă internațională de camming, iar activitatea de pe OnlyFans este un venit extra pentru Ioana.

„De Only m-am apucat de aproximativ două luni, odată cu începerea activității pe TikTok. De 11 ani îmi câștig existența din domeniul online, lucrând ca model independent, colaborând cu o platformă internațională de camming. Partea de OnlyFans vine ca o extensie a activității pe care o aveam deja”, menționează femeia de succes.

Ioana, cunoscută drept Joanne, spune cu o siguranță în glas că pentru ea termenul de succes nu constă în numărul abonaților sau urmăritorilor de pe rețelele de socializare. Succes se poate numi atunci când ești împlinită cu ceea ce faci.

„Pentru mine, termenul de succes nu constă neapărat în numărul de abonați sau de followeri, pe care reușesc să îi adun. Aspectul financiar este doar o parte. Consider că «succesul» apare ca rezultat în momentul în care faci totul cu plăcere. Lucrul în acest domeniu necesită flexibilitate și creativitate, plus renunțarea la multe preconcepții legate de tine și de feminitatea ta. Așa că recomand persoanelor care sunt dispuse, mai mult sau mai puțin să se «reinventeze». Ca în orice domeniu, există și plusuri și minusuri pe care le aduce cu sine acest job. Am cunoscut și fete care după o perioadă de lucru în domeniul adult ajung la epuizare și probleme de personalitate, dar și femei împlinite care au ajuns la o independență și stabilitate financiară, pe care cu greu ar fi obținut-o făcând altceva”, subliniază Ioana, modelul de pe Only Fans.

Ioana visează să ajungă și la Iași, în orașul dedicat tinerilor, unde voia bună este apreciată și remarcată de către ieșeni. Aceasta mai adaugă și faptul că majoritatea fanilor ei au venit de pe Tik Tok, unde cu frumusețea ei reușește să atragă privirile tuturor bărbaților.

Comentarii
  • Eu nu stiu de unde atata dorinta de promovare a prostitutiei, curvasariei si bagarea degetului in toate gaurile?
    Da, ok, fiecare face ce vrea dar de ce atata reclama? De 2 saptamani am dat un anunt pe olx de angajare. Nu suna nimeni! Toate sunt ocupate sa isi bage noaptea diverse obiecte in cele mai intunecate locuri iar ziua ne dam ochii peste cap ca suntem oameni normali si ca s-a scumpit gazul sau painea…

  • Cât e prețul pt o ora cu ea ?

  • Cand vad ca nu au nici o sansa in viata sa se afirme cu ceva, darmi-te sa se bazeze pe studii in vederea unei posibile angajari, aleg varianta cea mai simpla in si de a face bani. De la video-chat nu este mare drum spre o cariera de actor in filme porno sau .. Onlyfan’s. Iar noi suntem experti in astfel de sensuri. Intr-un fel o felicit, intralt fel … ma abtin.

  • A practicat toata viata ”prima meserie” acum a devenit matroana de bordel si asi face reclama la libidinosi cu libidinosi ! , ca astia nu sunt ziaristi deontologi !, cum sa faca altfel de ani de zile reclame la boarfe si curvareala ? la degete , bastoane si bidoane in cur ?

  • Visul curvelor este sa para ca sunt femei. E o diferenta mare. Femeia este atragatoare, curva este provocatoare. Cu o femeie faci dragoste, cu o curva faci sex.

  • Doamnea-ajuta la cat mai multe curve! Ele or sa scoata tara din criza.

  • nume luna mamii voastre cu Only fanul vostru si cu tot!

    Romania lui 2022! daca faci 3 copkii si vrei sa-i dai sa-i cresti esti catalogata drept curva. dar o femeie ce-ati vrea sa faca? sa se duca cu ziua la tarnacop, lopata si sapa? banu’ se poate castiga si altfel, nu neaparat sa-ti rupi salele! comunisti frustrati ce sunteti! baga-v-as PSD-ul si PNL-ul in cur! ce-ati vrea, ai? sa umble femeile pe strada ca in Orientul Mijlociu unde li se vad doar ochii? dar chiar nu va puteti stapani? sunteti animale sau ce? si ne mai declarama 89% ortodocsi! sunteti niste caini toti!

  • nume luna mamii voastre cu Only fanul vostru si cu tot!

    Romania lui 2022! daca faci 3 copkii si vrei sa-i dai sa-i cresti esti catalogata drept curva. dar o femeie ce-ati vrea sa faca? sa se duca cu ziua la tarnacop, lopata si sapa? banu’ se poate castiga si altfel, nu neaparat sa-ti rupi salele! comunisti frustrati ce sunteti! baga-v-as PSD-ul si PNL-ul in cur! ce-ati vrea, ai? sa umble femeile pe strada ca in Orientul Mijlociu unde li se vad doar ochii? dar chiar nu va puteti stapani? sunteti animale sau ce? si ne mai declaram 89% ortodocsi! sunteti niste caini toti!

  • atata timp cat nu fura, nu da in cap, nu cerseste pe strada, nu cerseste de la Primarie sugeti p*** toti de frustratii! ce plm mai vreti de la un om? fiecare se descurca cum poate in 2022 atata timp cat nu fura, nu da in cap, nu cerseste pe strada, nu cerseste de la Primarie! mizerii! oratanii! si cand te gandesti ca multi merg in Post si se spovedesc si impartasesc, dar cand ies de la biserica au spume la gura ca spurcatii!

  • ce bidoaste are! as mulgei dimineata si seara. as avea cate o caldare de 10 L zilnic. la 3,5 lei L de lapte, iaca-s 35 lei economie pe zi.`la 30 zile 105 lei, al 365 zile 1277.5 lei. tot e ceva!

  • Bine ca face ceva si nu e o intretinuta care nu stie sa faca nimic.Nu mai judecati ..voi astia de va dati sfinti!

  • GabiDumitrescu

    Amuzant cum toti desteptii se dau savanti dar habar nu au in ce consta OF/altele de genul. Treaba cu bagatul de chestii in gauri e pentru alea pe care nu prea le duce capul. Daca te duce capul, nu ai nevoie sa faci asta. Arati o tzitza prin tricoul ud si faci mai multi bani decit una care isi baga kilometri de cremvusti in orificii….

  • Reclama mascata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *