Prima pagină » Actualitate » Ziua deceselor! Doliu în ALDE, după un accident groaznic. Un consilier local sucevean și fiica sa de 10 ani au murit
Ziua deceselor! Doliu în ALDE, după un accident groaznic. Un consilier local sucevean și fiica sa de 10 ani au murit

Ziua deceselor! Doliu în ALDE, după un accident groaznic. Un consilier local sucevean și fiica sa de 10 ani au murit

16 aug. 2020, 10:15,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Din nefericire, noi decese. Un consilier local sucevean al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților și fiica sa, în vârstă de doar 10 ani, au murit sâmbătă, 15 august 2020, într-un grav accident rutier. Consilierul se întorcea de la litoral împreună cu familia sa.

Un consilier local sucevean și fiica sa de 10 ani au murit

În vârstă de doar 36 de ani, Marius Cernescu se întorcea, alături de soția și copilul lor, de la mare, atunci când au fost implicați într-un accident rutier tragic. Evenimentul rutier a fost provocat de un tânăr în vârstă de 28 de ani.

Conform unor surse, autoturismul consilierului Cernescu a fost spulberată de o altă mașină, condusă de un bărbat de 28 de ani, din comuna Movila, judetul Ialomița. Tânărul a efectuat o depășire neregulamentară, călcând linia continuă.

„Din primele cercetări ale poliției rezultă că un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Movila, ar fi depășit pe linia continuă și a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 36 de ani. Este vorba de Marius Cernescu, care era cel mai tânăr consilier local din Suceava.”, potrivit autorităților.

În urma coliziunii violente, un autoturism a ajuns pe câmp, iar cealalt s-a răsturnat pe șosea. Fiica consilierului local, Marius Cernescu, a fost găsită cu multiple contuzii și din păcate fără suflare. Membrul ALDE încă trăia, fiind preluat de un elicopter SMURD, dar nu a reușit să supraviețuiască.

„Fetița în vârstă de 10 ani a suceveanului a fost găsită încarcerată, cu leziuni incompatibile cu viața. Marius Cernescu avea și el leziuni extrem de grave și a fost preluat de un elicopter SMURD, pentru a fi dus la Constanța. Din păcate, și el a decedat în scurt timp. Din accident au mai rezultat încă trei răniți, printre ei și soția lui Marius Cernescu, singura supraviețuitoare din mașină.”, potrivit pompierilor militari.

Nevasta lui Marius a supraviețuit și se află într-o unitate medicală. La spital au mai ajuns încă două persoane.

”Sunt șocat… Aseară am vorbit cu el, a fost patru zile la mare cu familia, să se relaxeze, iar acum se întoarcea acasă pentru că aveam de finalizat dosarele pentru depunerea candidaturilor la Primărie. E cumplit ce li s-a întâmplat… era un tânăr muncitor și serios, care a pus pe picioare o afacere și reușise să o facă să meargă, cât să le asigure traiul”, a declarat Dan Roibu, coleg de partid și în Consiliul Local cu Marius Cernescu.

Mesaje de rămas bun, transmise lui Marius Cernescu

Doliu în Partidul Alianța Liberalilor și Democraților. Mesaje dureroase au curs pe pagina de Facebook a lui Marius:

„E groaznic, cuvintele sunt de prisos… Întâmplător am avut ocazia să-l cunosc pe acest tânăr, Marius Cernescu, un om deosebit, săritor, gata oricând să ajute. Bunul Dumnezeu să-i ierte şi cu drepţii să-i odihnească. Iar pe soţia şi familia lui, să-i întărească într-un asemenea moment foarte greu şi dureros. Sincere condoleanţe.”

”Drum lin împreună cu fiica ta… Ai fost un Om Minunat. Condoleanțe Familiei.”

”Condoleanțe! Ne vei lipsi Marius Cernescu. Sper ca tu și fiica ta să aveți un drum lin spre Rai!!”

”Odihnește-te în pace prieten drag!”

”Dumnezeu să-l odihnească în mijlocul sfinților! Un om de o calitate extraordinară, un suflet drag nouă. Odihnește-te în pace suflet drag.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`