Prima pagină » Local » Ziua Armatei Române, sărbătorită la Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iași

Ziua Armatei Române, sărbătorită la Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iași

25 oct. 2024, 13:14, 5 ,
în Local

Ziua Armatei României a fost marcată de militarii marii unități ieșene printr-o ceremonie militară și religioasă desfășurată astăzi, 25 octombrie, la Palatul Oștirii.

„Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului Național, citirea mesajului șefului Statului Major al Apărării, general Gheorghiță Vlad, oficierea serviciului religios, rostirea alocuțiunilor, precum și depunerea coroanelor de flori la monumentul închinat eroilor.
Un moment aparte al ceremoniei a fost conferirea distincțiilor și diplomelor de merit, precum și înaintarea în grad a unor militari din cadrul brigăzii. La activitate au participat reprezentanți ai autorităților locale, membrii asociațiilor veteranilor de război, militari în rezervă și în retragere precum și reprezentanți din structurile Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Iași.
La Mulți Ani, Armatei României! La Mulți Ani, tuturor militarilor!”, au transmis reprezentanții Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iași.

Comentarii
  • Mâncători la popotă ce ies la pensie la 50 de ani, cu pensii speciale!

  • mai avem un „ostas in slujba tarii”, zis Ciuca, cu venituri anuale din pensie de peste 232.000 lei pe an la care se mai adauga veniturile de premier si presedinte al Senatului, si iarasi se mai adauga terenuri, vile, masini, conturi bancare cu economii de peste 330.000 lei.

    • Da, „in slujba tarii”, da’ nu spune care tara. Ca Romania sigur nu e.

      • Buna asta cu „in slujba tarii” dar nimeni nu „știe” pentru care tara, sau mai bine spus „tari” la plural. Toți din fruntea tarii sunt vânzători. Daca SUA sau EU comanda ceva, RO se executa in secunda doi.

  • bani merita un veteran de razboi, cum e batranelul prezentat azi, nu leprelele astea umflate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024