Prima pagină » Local » Ziua 6 de proteste la Lețcani! Oamenii continuă lupta cu sistemul după ce Luca a sfârșit sub roțile unui TIR – FOTO/VIDEO, UPDATE

Ziua 6 de proteste la Lețcani! Oamenii continuă lupta cu sistemul după ce Luca a sfârșit sub roțile unui TIR – FOTO/VIDEO, UPDATE

25 apr. 2023, 18:45, 20 ,
în Local

Este deja a șasea zi de când oamenii continuă să se adune la protestul de la Lețcani, în locul unde Luca, băiețulul de 3 ani a sfârșit sub roțile unui TIR. La fața locului se află două echipaje din cadrul Poliției și una din cadrul Jandarmeriei, pentru a fluidiza circulația care devine din ce în ce mai aglomerată.

UPDATE: Un șofer a devenit recalcitrant și a început să țipe la protestatari. „Din cauza voastră nu mai circulă bine mașinile și mor oamenii”, spune șoferul autoturismului.

Șoferul de TIR care l-a ucis pe micuțul Luca la Lețcani, a vorbit despre tragedie printre lacrimi

În dimineața din data de 19 aprilie 2023, Alin Candrea a plecat la muncă. Nu s-a gândit că va fi o astfel de zi. A plecat cu gândul că va descărca lemnele în comuna Bivolari, acolo unde avea comandă și că va ajunge la familia care îl aștepta acasă.

Dar în jurul orei 10:30 s-a întâmplat nenorocirea și, într-o clipă, micuțul Luca a murit, iar tatăl său, Ciprian Ionuț A., și copilul de 6 ani au ajuns în stare gravă la spital. Din păcate, lucrurile s-au sfârșit într-un mod tragic, cum nu s-a mai întâmplat vreodată în 16 ani, de când lucrează ca șofer de TIR.

„Pur și simplu nu i-am văzut. Am acordat prioritate pietonului din dreapta, știam că în stânga nu este nimic și într-o fracțiune de secundă s-au băgat și n-am apucat să îi văd. Nici nu am cuvinte să mai povestesc. Încă sunt în șoc. De două zile nu pot să pun capul pe pernă și să mai adorm. Am doar acele scene în cap. Am fost și la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, pentru că nu îmi mai revin.

Nu am vrut să se întâmple așa ceva. Sunt și eu tată. Am 3 copii, de 3, 5 și 7 ani. Cel mai mic este născut în aceeași perioadă cu cel din accident (n.r. – micuțul Luca). Nu vreau să învinovățesc pe altcineva, dar cred că a fost cumva și vina tatălui. Acolo e un unghi mort. În 16 ani, de când sunt șofer, este primul accident. Mereu sunt atent la drum și nu conduc cu viteză. Încă mi se pare ceva ireal”, mărturisește cu ochii plini de lacrimi Alin Candrea.

Comentarii
  • Semafoare cu buton PLUS RADARE FIXE. Limita de 30 in toate localitatile de pe DN2.
    Nu cedati.
    Daca se poate in Germania, Austria, Elvetia, Suedia…se poate si la noi.
    Sa copie legile daca nu ii duce altfel mintea.
    Nu va lasati aburiti cu studiile de trafic.

  • 30 e cam mult…20 ar fi ideal

  • Pana la urma cuiva dintre protestatari o sa i se umble la muzicuta !

  • Au iesit țăranii in strada
    Cu semafoare se vor face cozi ….

  • Țărani asistați social. Cei care au servici nu au timp de frecat menta pe străzi ! Azi a fost Ciuca la Iași de ce nu v-ați dus să protestați in fata lui ? Stați toată ziua și încurcați lumea nevinovată.

  • Anonim are dreptate
    În loc să l f… pe Ciuca la cap ne f … tot pe noi

  • LUCA inger frumos !!!

  • Forzza pesedeee

    Campanie electorala a hienelor celor de la pesede letcani, care profita de.o tragedie sa.si faca imagine, impreuna cu cei 15 votanti ai lor. Bv ma, sunteti tari!! Calcati pe cadavre pana la capat!!

  • Bravo cetateni, nu va lasati! Sunt sofer, trec zilnic si stau in coada, dar sunt cu voi! Nu bagati in seama jigodiile de mai sus. Lumea intreaga la cap e cu voi. Sa faca centura ocolitoare daca vor sa nu mai fie ambuteiaje!!! Sa iasa in strada si cei din Podu, Budai,Baltati s.a.m.d.

  • Nici o masina sa nu mai intre în satele din județ fara sa fie in treapta 1 .

  • Viața are prioritate pe trecere . Șoferi circula când este liber . Câți ani de închisoare a primit criminalul de pe independentei?!!!!

  • Proostimea cu mintea in colțuri! Bă iddiotzilor, ce vină au participanții in trafic că aleșii voștri își bat joc ????? Câtă minte puteți avea??????

  • Camionul ala nu avea viteza când s-a întâmplat nenorocirea, era în treapta întâi.
    Sosea de ocolire trebuie acolo și la Pudul Iloaie și la etc…

  • Koaie pe Luca taicasu la alergat sub camion !, PUNCT !, termonatio cu flatulentele voastre si nu mai blocati ILEGAL un drum public EUROPEAN !

  • Hai înapoi Ceaușescu !

    singura tara din Europa unde intalnesti treceri de pietoni pe DN-uri si DE-uri !

  • radare fixe in localitati si inafara lor, sa le vina amenzile acasa asa cum e cu rovinieta. Politia nu e nicaieri in localitati si chiar de ar fi, soferii incetinesc in preajma politiei. RADARE FIXE IN LOCALITATI SI INAFARA LOR, ASA CUM E IN TARI DEZVOLTATE!!!!! MINISTERUL DE INTERNE, DACA NU PUNETI RADARE FIXE IN LOCALITATI SI INAFARA LOR, VA FACETI VINOVATI !!!!!!

  • Astia care incurca traficul fara rost sant frustratii care nu au masina si care acum au ocazia sa le faca sicanii soferilor nevinovati. Nu uitati, 50% e vina tatalui. Cu 2 copii mici treci prin fata tirului fara sa te asiguri ca ala te-a vazut.Ce era daca astepta sa treaca tirul si traversa dupa. Pentru 2-3 minute a pierdut copilul.

  • Dar taică-său unde-i era gândul cân a traversat cu doi copii mici?
    Jumătate din vină îi aparține!!!

  • da, o fi vina tatalui…….Insa: e nevoie de radare fixe in localitati si inafara lor; se fac depasiri neregulamentare, se circula cu viteze neregulamentare, se claxoneaza sau se fac flashuri daca circuli regulamentar. Si inafara localitatilor trebuie radare fixe- sa le vina amenzile acasa, ca circula unii cu 120 km…..claxoneaza si flashuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`