Prima pagină » Local » Zile la rând afaceristul cu Rolls Royce s-a plimbat cu maşina decapotată prin zăpadă, la Iaşi. Iată câteva filmuleţe cu acesta – VIDEO

Zile la rând afaceristul cu Rolls Royce s-a plimbat cu maşina decapotată prin zăpadă, la Iaşi. Iată câteva filmuleţe cu acesta – VIDEO

23 ian. 2024, 12:17, 2 ,
în Local

Sorin Rotaru, în vârstă de 56 ani, a fost surprins la volanul autoturismului marca Rolls Royce, conducând zile la rând prin Iași, la temperaturi negative.

Vă aducem aminte că în această dimineață șoferul a fost oprit de polițiștii ieșeni, pe strada Palat. Conducătorul auto a refuzat testarea pentru depistarea consumului de alcool și droguri.

Oamenii legii i-au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat. La scurt timp după, bolidul de lux a fost ridicat cu o platformă.

„În dimineața zilei de 23 ianuarie 2024, polițiștii rutieri ieșeni au oprit pentru control un auto condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care circula pe raza mun Iași.
În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că acesta ar avea permisul de conducere cu suspendat.
De asemenea, șoferul emana halenă alcoolică, însă acesta a refuzat conducerea la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” precum și ,,punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

@constandacristianMașină Rolls Royce și păsările mele Chabo Bobat- Japonia ! 2023-2024 😘🙏😇♬ sunet original – Constanda Cristian

Comentarii
  • Iași, sat cu bloace

    Vin toți mârlanii la Iași bagami aș pwla în rasa lor de jegoși, ce tupeu fraieru mergea cu mașina decapotată și beat la volan și afară minus 10 grade dați aș mwie de lăchios

  • Sorinel zis și Păcănel

    Omu’ nu e sănătos la cap. Are multe doage lipsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *