Prima pagină » Eveniment-Social » Zile de sărbătoare în comuna Tomești. Ce artiști vor urca pe scenă? Programul complet
Zile de sărbătoare în comuna Tomești. Ce artiști vor urca pe scenă? Programul complet

Zile de sărbătoare în comuna Tomești. Ce artiști vor urca pe scenă? Programul complet

07 sept. 2023, 12:03, 2 ,
în Eveniment-Social

Cea de-a XI-a ediție a zilelor comunei Tomești începe pe 8 septembrie 2022 cu o slujbă religioasă la Biserica cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” începând cu ora 9:30. Pe tot parcursul zilei localnicii se vor bucura de concerte și concursuri sportive.

Organizatorii au stabilit evenimentele în cele mai micii detalii, locuitorii comunei și nu numai fiind așteptați la manifestări. Printre alte tradiții pe care tomeștenii le respectă sunt concursurile sportive. În acest an se organizează concursuri de atletism, ciclism, flotări, Cupa Tomeștiului la fotbal și concurs de șah și table. Câștigătorii vor primi premii simbolice din partea Primăriei Tomești, dar țelul principal este distracția.

Zile de sărbătoare în comuna Tomești. Localnicii vor avea parte de distracție și voie bună

Se anunță zile de sărbătoare în comuna Tomești, începând cu ora 9.30 până la ora 11.30 are loc slujba religioasă de la Biserica din Tomești, lăcaș de cult cu hramul Napterea Maicii Domnului. Între 10:00 și 12:00 cor avea loc o serie de concursuri sportive.

De la ora 12:00 la ora 14:30 va avea loc Cupa Tomeștiului la fotbal, atât semifinala cât și finala competiției, probă ce se va desfășura pe Stadionul Mircea Andrioaie. În același timp, începând cu ora 12:00 și până la ora 12:40 în Parcul Unirii va fi inaugurat bustul lui Mihail Kogălniceanu iar între orele 12:45 și 13:30 la Monumentul Eroilor va fi inaugurată Steaua de la Betleem. Competițiile de șah și table se vor desfășura începând cu ora 13:00 până la ora 14:00 în Parcul Unirii în interiorul Sălii Sporturilor Tomești.

Primarul Ștefan Timofte va fi prezent în cadrul festivităților de deschidere oficială a creșei din cadrul Școlii Gimnaizale Chicerea, între orele 14:00 și 14:30.
În sala de ședințe din interiorul Primăriei Tomești, începând cu ora 14:30 până la 15:00 va fi găzduită o ceremonie dedicată cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie.

Între orele 15.30- 22.00, la amfiteatrul „Petru Oarză” din Tomești vor avea loc o serie de eveniente artistice. Pe scenă va concerta Andra & Band, Ecaterine & Dimitri, Margareta Clipa, Dan Doboș, Alexandra Amarandei Haidău, Trupa The Sky, Daria Ciulei, Robert Vartic, Bălan Dana Anastasia, Mimi Giulia Haidău, Leticia Maftei, Flavian Pomană și David Ionuț Simion. Seara va fi încununată de un spectacol de foc de artificii.

Peste 38 de proiecte intrate pe linie dreaptă în comuna ieșeană Tomești

Ștefan Timofte, primarul comunei Tomești, a reușit să implementeze, să contracteze și să obțină fonduri europene pentru zeci de proiecte importante pentru comunitate. Mai exact, dintre cele 40 de proiecte pentru care comuna va primi fonduri europene, peste 20 au intrat deja pe linie dreaptă. Printre acestea se numără cele de canalizare, construire de poduri, reabilitarea instituțiilor de învățământ și a blocurilor de locuințe, asfaltarea drumurilor.

„Comuna Tomești are multe proiecte în implementare, atât prin fonduri europene, cât și guvernamentale, proiecte care vor dezvolta comuna și care vor face în așa fel ca oamenii din Tomești să aibă condiții de viață mai bune și să trăiască mai bine”, a precizat Ștefan Timofte, primarul din Tomești.

Comentarii
  • Pentru primarul din Tomești: bre, caută în dex, „artist”. Și abia pe urmă fa invitațiile. Până acum e doar circ, ai invitat doar măscărici.

  • Pe astea se cheltuie banii publici. Daca locuitorii cer asfaltare ,utilitati, gradinite, crese, etc spun ca nu sunt bani. Asa ceva ar trebui sa se faca prin consultare publica, nu ce vor alesii ca sa-si faca campanie electorala. Niste mizerii care vor trebui judecate de popor, de localnici la alegeri si pe parcursul mandatului fiecaruia, nu de acesti oportunisti politici.Noi i-am ales, noi ii dam jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *