Prima pagină » Local » Zile cu temperaturi oscilante în Iași. Vremea va fi mai mult închisă
Zile cu temperaturi oscilante în Iași. Vremea va fi mai mult închisă

Zile cu temperaturi oscilante în Iași. Vremea va fi mai mult închisă

09 mart. 2020, 04:00,
Vlad Rotaru în Local

Astăzi, la Iași vremea va fi în general închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații se vor menține și spre seară, în timp ce vântul a sufla moderat.

Mâine, 10 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Pot apărea precipitații ușoare, în timp ce vântul va sufla moderat. Spre seară pot apărea aversele, în timp ce vântul va sufla în rafale.

Temperatura aerului va crește treptat în zilele următoare. Astfel, miercuri, 11 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Vreme în schimbare

Joi, 12 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi extrem de reduse. Temperatura aerului va fi inconstantă spre finalul săptămânii. Vineri, 13 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de ridicate.

Sâmbătă, 14 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla în rafale, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Duminică, 15 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *