Prima pagină » Actualitate » Zidurile palatului omului de afaceri Gigi Becali, vandalizate de fanii FCSB: „Mori, Gigi”

Zidurile palatului omului de afaceri Gigi Becali, vandalizate de fanii FCSB: „Mori, Gigi”

15 nov. 2021, 14:58,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Fanii FCSB sunt nemulţumiţi de plecarea antrenorului Edi Iordănescu. Drept urmare, aceştia au vandalizat zidurile palatului latifundiarului Gigi Becali. Poliţiştii au deschis o anchetă după ce suporterii au mâzgălit gardurile și de la baza de pregătire.

„Pleacă! Mori, Gigi!” și „Satana, pleacă!” sunt mesajele scrise de fanii FCSB pe gardul din Aleea Alexandru, Bucureşti.

Gigi Becali a făcut o reclamaţie la poliţie, după ce fanii FCSB i-au murdarile gardurile vilei

Paznicul omului de afaceri Gigi Becali a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat faptul că zidurile gardului casei pe care le păzea au fost murdărite cu vopsea. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

„La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10. 00, Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către un agent de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din Sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. La fața locului au sosit polițiștii Secției 1 Poliție care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare”, au transmis polițiștii printr-un comunicat.

Ce au transmis suporterii FCSB după demiterea antrenorului Edi Iordanescu

După demiterea antrenorului Edi Iordănescu, suporterii FCSB din peluză Nord au transmis un comunicat prin care se arătau ironici la adresa patronului echipei de fotbal.

„Cu deosebit respect şi bucurie în suflet suntem absolut încântaţi de noile / vechile schimbări din clubul nostru. Apreciem dorinţa de dialog, dar o considerăm absolut inutilă, atât timp cât visul oricărui suporter a devenit realitate! Ne-am dorit mereu că patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofiţer de presă, contabil, șef la marketing şi mai ales antrenor! Ne-au lipsit cele cinci schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fară rezultate, lipsa oricărei perspective la câştigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene.

Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruşi jucătorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevărat această echipă, s.a. Un prim pas important şi ratat până acum ar fi un nou stadion, în spatele vilei din pipera, fără tribune (dă-i dracu de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul multifuncţional să poată fi şi șef de galerie, suporter de rând sau ultras feroce (poate şi puţin huligan). Viaţă noastră are sens acum!”, se arată în comunicat.

Ce mesaj i-a transmis Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Gigi Becali declara miercuri, la Digi Sport, că încă avea încredere în tehnicianul FCSB, Edward Iordănescu, pe care l-a criticat dur la începutul săptămânii, însă dacă va fi cazul nu îi pasă de clauzele pe care le are antrenorul în contract şi va renunţa la el.

“Eu nu am atacat pe nimeni, eu am fost întrebat şi mi-am spus pe faţă nemulţumirea. Am spus că am câştigat şapte meciuri de la Dumnezeu, am spus că CFR joacă mai bine. N-am spus că sunt nemulţumit de Edi. Nemulţumirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 67, că eu îl schimbam la pauză. Eu l-am vrut pe Budescu, Edi nici nu l-a vrut, că a zis că o să aibă probleme, că nu ştiu ce. Eu îl ştiam, dar n-am crezut niciodată că poate să dea şapte exterioare. Nu ştiu eu de sistem, dar nu stăm după Budescu. Pe mine mă interesează să joace echipa”, a spus Gigi Becali.

Reamintim faptul că Edi Iordănescu a fost antrenorul FCSB-ului de pe 18 august 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *