Prima pagină » Titlurile zilei » Ziarul de Iași a pierdut alegerile la UMF Iași. Prof. univ. dr. Viorel Scripcariu i-a învins pe Dan și Raluca Fiterman! Linșajul mediatic nu a reușit

Ziarul de Iași a pierdut alegerile la UMF Iași. Prof. univ. dr. Viorel Scripcariu i-a învins pe Dan și Raluca Fiterman! Linșajul mediatic nu a reușit

16 ian. 2024, 07:17,
BZI.ro, în Titlurile zilei

Lovitură dură încasată de controversații Dan și Raluca Fiterman, patronii Ziarului de Iași și spitalului Arcadia. În ciuda linșajului constant împotriva prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, acesta a câștigat în mod triumfal alegerile de la UMF, confirmând încă un mandat de rector.

Vă reamintim că există interese mari în spatele controversatei familii Fiterman în ceea ce privește Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” din Iași. Despre aceste interese vom discuta în rândurile care urmează.

Rectorul Viorel Scripcariu a câștigat! Controversații Fiterman au pierdut!

Au fost afișate rezultatele alegerilor pentru poziția de rector la UMF Iași, iar rectorul Viorel Scripcariu a câștigat în mod zdrobitor încă un mandat. Dan și Raluca Fiterman, patronii Ziarului de Iași și ai spitalului Arcadia, au pierdut în mod categoric războiul purtat prin intermediul lui Prof. Univ. Dr. Mihai Danciu, care a fost, în realitate, săgeata acestora:

”Pentru cea mai importantă funcție din Universitate, cea de Rector, și-au depus candidaturile Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu și Prof. Univ. Dr. Mihai Danciu. În urma votului cadrelor didactice, cercetătorilor și reprezentanților studenților, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, în mandatul 2024-2029, este Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu.

Rezultatul alegerilor pentru funcția de Rector:

Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu – 506 voturi – 65,04%
Prof. Univ. Dr. Mihai Danciu – 272 voturi – 34,96%”

Este cunoscut faptul că Mihai Danciu, contracandidatul lui prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, a fost propus de controversații Dan și Raluca Fiterman. Acesta a discutat de nenumărate ori la crâșma Little Texas (unde patroni sunt tot ei) fiind practic o marionetă în tot acest război. Dacă ar fi câștigat alegerile Mihai Danciu, atunci UMF Iași ar fi căzut în mâinile acestor controversați oameni de afaceri cu interese obscure și grobiane.

Este îmbucurător faptul că profesorii din cadrul UMF Iași au înțeles că familia Fiterman a căutat să preia conducerea instituției în scopul servirii propriilor interese mârșave și au ales să NU voteze cu marioneta Mihai Danciu. Este îmbucurător să realizăm și faptul că încă mai există rațiune în cadrul UMF Iași.

De ce sunt patronii Ziarului de Iași și Arcadia, Dan și Raluca Fiterman, interesați de UMF Iași?

Spitalul Arcadia condus de controversații Dan și Raluca Fiterman a pierdut privilegiul de a angaja medici rezidenți. Acest lucru era în favoarea controversaților oameni de afaceri, deoarece acești medici erau plătiți de către UMF Iași, ei lucrând gratuit la Arcadia.

Prof. univ. dr. Viorel Scripcariu a luat această decizie respectând toate normele legale, fără a se clinti, în ciuda linșajului mediatic la care a fost supus prin intermediul Ziarului de Iași, fițuică controlată de Dan și Raluca Fiterman. Pentru a observa cât de obscuri sunt cei din familia Fiterman, trebuie precizat faptul că în aceste momente, UMF Iași are numeroase procese intentate de către ei. Procese pe care Fiterman le va pierde. Viorel Scripcariu a publicat un mesaj înainte de alegeri în care a specificat acest lucru:

”În ceea ce privește implicarea unor terțe părți în această competiție, este deja publică implicarea fostei directoare a UMF Iași și a proprietarului spitalului Arcadia în susținerea Prof. Mihai Danciu. Aceste conexiuni, în lumina unui conflict legal (este notoriu că proprietarul Arcadia a inițiat o serie de acțiuni în instanță împotriva Universității), ridică întrebări privind independența și integritatea candidaturii Prof. Mihai Danciu.

De asemenea, am fost ținta unor atacuri într-o publicație afiliată conducerii Arcadia, care au vizat sistemul de vot, aprobat de Senatul Universității, din care face parte și Prof. Mihai Danciu. Criticarea unui sistem pe care îl susțineți este un act contradictoriu și subliniază necesitatea unei abordări responsabile în cadrul procesului electoral. (…) a explicat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu.

Așadar, Dan și Raluca Fiterman, patronii Ziarului de Iași și a spitalului Arcadia, au pierdut războiul cu prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, iar UMF Iași rămâne o universitate liberă, fără să deservească interese obscure.

Comentarii
  • Poza cu „șărpili”!😍😍😍

  • Tartinele de la miezul nopții

    Șöni Șüleap a scris, s-a agitat, s-a deontologizat, cârpă de șters pe jos s-a făcut doar-doar BarbăRoșie va fi mulțumit. Da’ nu-i. Chiloțelul lui Șöni e jilav de teamă. Că și harmulkka lui BarbăRoșie tremură de enervare.

  • 😬😬😬

    Asta fac jîdanii: cumpara tot ce se poate, fiindca sunt constienti ca sunt cei mai urâti oameni de pe pamant.

  • Recomand pt. amatorul de serpi un boa constrictor, se poate purta pe post de fular in orice anotimp

  • Shrek și Fiona? Gizăs Craist? Cine e aici, ca nu-mi dau seama.

  • Futerman, copiii ăia urâți ai tăi ia-i făcut cu șarpele?

  • Poate e vremea ca futerman să învețe că a avea un ziar nu este suficient pentru promovarea intereselor personale. Ar trebui sa ia lecții de la Tony, și mai ales să înțeleagă că ziarul fara epoleți e ca p*la fara Viagra. Adică moale 🙂

  • da ziaru asta al cui e?

  • @ Plm cu cruce

    Vai,dar ziarele au epoleți?
    Și ne sunt supervizate conturile?
    Ce ,,noutate”?!
    Sunt șanse s-ajungem la închisoare pentru exprimarea opiniilor?
    Și noi care credeam că presa este independentă în România…
    O utopie…

  • Futerman 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Vasile Lancrajan

    Andi Lazescu a intrat în fibrilație. Tremură chiloții lui murdari pe corpul lui de ramă sorosista.

  • Felicitari Domnule profesor Scripcaru!

  • Fara F., aerul din Iasi ar fi mai respirabil.

  • Vezi că pupi la alt fund, Andro!!! Ăla de-l posedă pe cel dorit se numește Scripcariu…

  • Futerman care face puroaie futermeni cu sarpili prin fututermene!!!!!!! Sopirla cu barbarosie……..

  • Pedofilul Alexandru Lazescu, este la B1 tv și mănâncă căcat de la Sandra Pralong. Marș jigodie după gard ca faci zgomot de cur!

  • Borfaș de al Iașului!D
    Tatăl lui ,Solomon are drept de veto in toate firmele.un mare mincinos conectat cu sri.

    A terminat feea
    Nu exista doctor fiterman
    Nu exista primul producător de medicamente din Iași
    E urat să fii un mincinos!
    Fa,medicina mai tatuatule să știi ce e aia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *