Prima pagină » National » Zi importantă pentru fraţii Tate! Vor fi aduşi în fața judecătorilor
Zi importantă pentru fraţii Tate! Vor fi aduşi în fața judecătorilor

Zi importantă pentru fraţii Tate! Vor fi aduşi în fața judecătorilor

10 ian. 2023, 09:00,
în National

Fraţii Tate ajung astăzi, 10 ianuarie 2023, în faţa judecătorilor pentru a cere să fie eliberaţi din arest. Andrew Tate a postat un mesaj pe Twitter în care a spus că este „greu de ucis” pentru că „nu poţi ucide o idee”.

Frații Andrew și Tristan Tate se află în arest preventiv pentru 30 zile, din data de 30 decembrie. Aceștia au fost săltați de procurori după o descindere la vila acestora din Pipera, dar și la studioul de videochat pe care îl dețineau.

Acuzaţi de trafic de persoane şi viol, Tristan şi Andrew Tate vor fi aduşi la Curtea de Apel Bucureşti. Între timp, apar noi informaţii despre cei doi fraţi. Ambii au copii în România.

Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului București, însă hotărârea nu este una definitivă. Andrew şi Tristan Tate sunt foarte încrezători că totul se va derula într-o manieră pozitivă în ceea ce-i priveşte.

Fosta directoare a penitenciarului Craiova – Pelendava, acum vedetă pe o platformă online destinată adulților, a postat un clip video pe TikTok în care i-a luat apărarea lui Andrew Tate.

Fost ofiţer la Penitenciarul Târgu Jiu, apoi director la Penitenciarul Pelendava, Oana Taşcău a făcut dezvăluiri despre Andrew Tate. Femeia a spus că l-a cunoscut pe Tate la muncă, lucrând pentru el în casa din Pipera.

Fraţii Tate şi cele două românce care îi ajutau au fost arestaţi pe 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane, viol şi sechestrare de persoane. Astăzi, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti vor judeca cererea fraţilor de a ieşi din arest.

Chiar dacă se afla după gratii, Andrew Tate este extrem de activ pe rețelele de socializare. Recent, a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram în care neagă vehement orice acuzație care i-a fost adusă. Milionarul afirma că totul a fost o înscenare a unor duşmani care se folosesc de minciuni pentru a le distruge imaginea.

”Totul a fost o înscenare. Inamicii încearcă să mă distrugă cu minciuni. M-am născut pentru a lupta, sunt un luptător al luminii”, precizează acesta în postarea de pe Instastory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`