Prima pagină » Local » Zi decisivă pentru afaceristul Sorin Rotariu. După ce a fost prins fără permis la volanul unui Rolls Royce decapotabil la Iași, ar putea fi arestat. De ce a refuzat să-i fie prelevate probe biologice? – FOTO/VIDEO

Zi decisivă pentru afaceristul Sorin Rotariu. După ce a fost prins fără permis la volanul unui Rolls Royce decapotabil la Iași, ar putea fi arestat. De ce a refuzat să-i fie prelevate probe biologice? – FOTO/VIDEO

25 ian. 2024, 02:00, 5 ,
Dragos Savin în Local

Afaceristul Sorin Rotariu, din Iași, a fost reținut, ieri după-amiază, de polițiști după ce a comis mai multe infracțiuni la volanul unui Rolls Royce. Acesta va afla, cel mai probabil, astăzi dacă va fi arestat preventiv

Afaceristul Sorin Rotariu a fost reținut de oamenii legii după ce a comis mai multe infracțiuni. Individul a fost oprit pe strada Palat de polițiștii rutieri. Conducea un Rolls Royce decapotat, chiar dacă afară erau temperaturi negative. După verificări, oamenii legii au constatat că acesta nu avea dreptul să conducă și autoturismul nu era înmatriculat. De asemenea, Rotariu a refuzat să îi fie prelevate probe biologice pentru ca oamenii legii să afle dacă este sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Astăzi va fi prezentat în fața judecătorilor și este posibil să fie arestat preventiv.

Afaceristul Sorin Rotariu a fost oprit cu Rolls Royce-ul la Iași

Polițiștii l-au oprit în trafic și au descoperit mai multe nereguli. Acesta avea permisul de conducere suspendat, a refuzat să-i fie prelevate probe biologice, iar bolidul pe care îl conducea nu era înmatriculat.

„În dimineața zilei de 23 ianuarie 2024, polițiștii rutieri ieșeni au oprit pentru control un auto condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care circula pe raza municipiului Iași. În urma verificărilor efectuate în baza de date, a rezultat că acesta ar avea permisul de conducere cu suspendat. De asemenea, șoferul emana halenă alcoolică, însă acesta a refuzat conducerea la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, precum și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Sorin Rotariu deține mai multe săli de jocuri de noroc

Vă reamintim că Sorin Rotariu are 56 de ani și este în spatele firmelor Novotronic SRL și Eurogames LTD SRL. Încă de la începutul anilor 2000, Rotariu a deschis baruri în Iași, unde se aflau și „păcănele”. Afacerea sa a înflorit, iar în câțiva ani a reușit să își extindă afacerea în Păcurari, Alexandru cel Bun, Galata sau Nicolina, dar și în București.

Societatea SC Novotronic SRL, administrată de Sorin Rotariu, are ca obiect de activitate „baruri și alte activități de servirea băuturilor” și a înregistrat, în anul 2022, o cifră de afaceri de 6.410.407 lei, pierderi de 622.703 lei și datorii de 14.287.210 lei. Firma a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Iași. Societatea Eurogames LTD SRL, administrată tot de Sorin Rotariu, se ocupă cu „activități de jocuri de noroc și pariuri”.

Firma a înregistrat, în anul 2022, o cifră de afaceri de 49.418.602 lei, un profit în valoare de 2.835.890 de lei și datorii de 148.873 de lei. Societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul în Iași. Afaceristul Sorin Rotariu va fi condamnat, cel mai probabil, pentru faptele pe care le-a comis.

Comentarii
  • L-au ajuns blestemele oamenilor nenorociți de acest acest individ. Câți oameni nu au rămas pe drumuri din afacerile lui?

    Să putrezească în pușcărie!

  • bam bam ciorrrdeleul meuuu

    Înă un șmelț adus să poluieze aerul din iași de un excroc care ciordește prostimea cu aparate măsluite–

  • Va scapa melteanul,niste cadouri unde trebuie ,un an sau doi cu suspendare si gata ,oricum e tara nimanui

  • Așa o valoare… om de afaceri , un prostalău care a făcut bani exploatând prostia altora mai proști ca el.

  • Trebuia să fie arestat atunci când a fost oprit jegosul ăsta, miliția doarme la căldură în Logan prin parcări și stau pe tiktok și fiecare face ce vrea în orașul lui Chirica incompetentul, bravo proștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`