Prima pagină » Local » Zi de sărbătoare la IPJ Iași! Cum au aniversat polițiștii ieșeni

Zi de sărbătoare la IPJ Iași! Cum au aniversat polițiștii ieșeni

25 mart. 2022, 14:33,
Andreea Andrei, în Local

Data de 25 martie este zi de sărbătoare în România. Este ziua Bunei Vestiri și Ziua Poliției Române. Polițiștii din cadrul IPJ Iași au sărbătorit toată săptămâna prin muncă. Au avut loc festivități de avansare în gradul profesional, la termen și înainte de termen a unor polițiști ieșeni.

Pe 25 martie 2022 s-au împlinit 200 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași s-au bucurat de această zi de sărbătoare într-un cadru festiv, în care cei ce s-au remarcat în activitate în anul 2021 au fost premiați.

De asemenea, mai mulți agenți de poliție au fost ridicați în grad și felicitați prin scrisori nominale pentru întreaga activitate.

patru agenti de politie cu plachete „Politist de onoare” in fata sediului poliției municiăpiușui Iasi

Au fost aleși patru agenți ai poliției pentru premiul „Polițist de onoare”

Zi de sărbătoare la Poliția Iași: 9 ofițeri de poliție și 20 de agenți de poliție, avansați în gradul profesional

Costel Gitlan inspectorul Sef al Inspectoratului de Politie Judetean

Costel Gîtlan inspectorul Șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a declarat că este mândru de activitatea Poliției din Iași

Ca în fiecare an, după muncă vine și răsplata. După anul 2021, când polițiștii au avut misiunea de a ajuta la combaterea abaterilor de la lege, dar și la menținerea măsurilor de combatere a infectării cu Coronavirus, aceștia au avut ocazia de a se bucura de rezultatele bune obținute.

„Ziua Poliției Române a oferit prilejul de a evidenția un număr de 9 ofițeri de poliție și 20 de agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, care au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de împlinirea stagiului minim. Totodată, îndeplinirea atribuțiilor de serviciu cu responsabilitate și sârguință a creat cadrul necesar pentru avansarea la termen, în gradul profesional următor, a unui număr de 30 de ofițeri de poliție și 108 agenți de poliție”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași Anca Vîjiac.

Tot în cadrul festivității din 25 martie 2022, au fost acordate premiile pe care agenții de poliție le-au câștigat în cadrul concursurilor sportive organizate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

mai multi agenti de politie ieseni intr-o sala de coferinta

Au fost ridicați în grad polițiștii ce au demonstrat perseverență și devotament

Patru agenți de poliție din Iași, nominalizați la premiul „Polițistul anului 2021”

Costel Gitlan inspectorul Sef al Inspectoratului de Politie Judetean in fata unui pupitru pentru discursuri

Festivitatea a avut loc pe 25 martie 2022 și s-au acordat premii inclusiv pentru concursurile sportive din cadrul IPJ Iași

Cei ce au fost nominalizați la premiul „Polițistul anului 2021” s-au remarcat pentru întreaga activitate din anul 2021. Toți cei 4 candidați au fost numiți „Polițist de onoare” și au primit plachete cu distincția primită.

“La data de 25 martie 2022, cu ocazia Zilei Poliției Române, Inspectorul şef al IPJ Iaşi, Costel Gîtlan, le-a înmânat plachete poliţiştilor de onoare ai anului 2021. Poliţia Judeţului Iaşi şi-a desemnat poliţiştii de onoare ai anului, pe diferite categorii precum ordine şi siguranţă publică, investigarea şi combaterea criminalităţii, suport operativ, suport misiuni şi activităţi”, a completat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Inspectorul Șef al IPJ Iași, Costel Gîtlan, și-a exprimat recunoștința față de echipa IPJ Iași, pe care a felicitat-o pentru rezultate și devotament.

“Astăzi, 25 martie 2022, de sărbătoarea creștină a Bunei Vestiri, sărbătorim și ziua Poliției Române. Cu această ocazie doresc să transmit tuturor polițiștilor în activitate sau în rezervă, un sincer «La mulți ani!» și mult succes în activitățile pe care le desfășoară. În același timp dorim să vă transmitem că suntem mândri de a fi polițiști ieșeni și ne dorim ca și societatea să se mândrească cu noi. La mulți ani, Poliția Română! La mulți ani, tuturor polițiștilor!”, a declarat Inspectorul şef al IPJ Iaşi, Costel Gîtlan.

La IPJ Iași a fost mai mult decât o zi de sărbătoare, a fost ziua în care cei ce au muncit cu sârguință au fost răsplătiți și îndemnați să continue.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *