Prima pagină » National » Zi cu ghinion pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a rămas fără permis de conducere
Zi cu ghinion pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a rămas fără permis de conducere

Zi cu ghinion pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a rămas fără permis de conducere

03 mai 2021, 16:46,
în National

Ghinion pentru Gigi Becali chiar în a doua zi de Paște. Se pare că în urma unei acțiuni efectuate pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, polițiștii de la Serviciul Rutier Argeș luni, 3 mai 2021, Gigi Becali a rămas fără permis de conducere.

Conform oamenilor legii se pare că latifundiarul din Pipera circula în localitate cu o viteză de 106 km/h. Conform OUG 195/2002R acesta a fost sancționat de către polițiști cu o amendă a cărei valori se ridică la 1.305 lei. De asemenea permisul de conducere i-a fost reținut deoarece, pentru nouăzeci de zile, i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Gigi Becali a oferit primele declarații cu privire la această situație.

„Eu nu cred că nu e adevărat. Eu am hotărâri judecătorești în care dacă depășești cu puțin viteza, le folosesc. La o adică, nu am nici o problemă. O să contest, mai ales că veneam de pe autobandă. Eu am șofer, nu-mi fac probleme”, a spus Gigi Becali.

În urmă cu câteva zile Cătălin Moroșanu a fost prins pe picior greșit

La scurt timp după ce a revenit în țară din Republica Dominicană, unde a participat la concursul “Survivor România”, Cătălin Moroșanu a fost oprit în trafic de polițiștii din București. Ieșeanul a fost depistat băut la volan de un echipaj și a rămas fără permisul de conducere. Mai mult decât atât, agenții i-au acordat și o amendă.

Aflat la volan unui bolid de lux, pe Bulevardul Decebal din Capitală, luptătorul a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție, pentru un obișnuit control de rutină, cum se procedează în Capitală. Imediat după, Cătălin Moroșanu a prezentat documentele necesare celor doi agenți, iar, după verificare, aceștia au hotărât, conform procedurii, ca șoferul să fie testat și cu aparatul etilotest. Sportivul s-a îndreptat către una dintre autospecialele de poliție aflate în zonă și a suflat în alcooltest. Rezultatul a arătat o alcoolemie, conform unor surse cancan.ro, de 0,40 mg alcool pur în aerul expirat.

Agenții de la Rutieră au aplicat legea conform protocolului. Așadar, fostul concurent de la “Survivor România” s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar și cu amenda aferentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *