Prima pagină » Cultural » Zeny, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit 5 ani. Cum se descurcă vedeta în ipostaza de mamă

Zeny, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit 5 ani. Cum se descurcă vedeta în ipostaza de mamă

16 aug. 2023, 10:12,
BZI.ro, în Cultural

Zeny, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit 5 ani. Micuța este de o frumusețe răvășitoare și are parte de toată iubirea și grija părinților ei celebri. Adelina Pestrițu a organizat o petrecere de neuitat pentru fata ei și a postat un mesaj emoționant. Iată cum se descurcă vedeta în ipostaza de mamă.

Zeny, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit 5 ani

Adelina Pestrițu se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional. Dincolo de succesul în carieră și de averea impresionantă pe care o deține, vedeta are o familie frumoasă cu care se mândrește. Aceasta este căsătorită cu Virgil Șteblea cu care are o fetiță, pe Zeny.

Recent, fiica Adelinei Pestrițu a împlinit 5 ani și a fost surprinsă de părinți cu o petrecere de neuitat. Influencerița a postat un mesaj emoțioanant pentru micuța Zeny, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

„La Mulți Ani, ZENY!! Viata îți poate aduce multe provocări, dar întotdeauna să-ți amintești că ești mai puternică decât te gândești, mai bună decât crezi și mai iubită decât îți imaginezi. Vom fi mereu lângă tine să te susținem și să te protejăm cu orice preț. Cu multă iubire, mama și tata.”, a transmis Adelina Pestrițu.

Motivul pentru care vedeta nu dorește să își expună copilul în spațiul public

În ultima vreme, Adelima Pestrițu a evitat să mai posteze fotografii în mediul online cu fiica sa. Vedeta a declarat că nu dorește deocamdată să își expună fetița prea mult în lumina reflectoarelor.

„E mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor. (…)

Eu și Virgil suntem destul de protectivi ca părinți, dar ne impunem să o lăsăm să se simtă liberă, pentru că știm cât de mult o va ajuta în dezvoltarea ei. În fiecare seară povestim ce s-a întâmplat pe parcursul zilei și detaliem. Discutăm pe larg și despre lucrurile mai puțin plăcute și îi vorbim deschis despre pericolele pe care le poate întâlni la fiecare pas. Ne dorim să știe să se protejeze singură. Când plecăm în vacanțe, ne cam rugăm de ea să mănânce, dar sunt prea multe tentații în jur ca să câștigam controversa.”, a precizat vedeta.

În prezent, Adelina Pestrițu se bucură din plin de viața de familie și se declară o femeie împlinită. Aceasta se dedică fiicei sale, Zeny, și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, care o răsfață ori de câte ori are ocazia. Vedeta se află într-o formă fiziccă de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Adelina Pestrițu arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze incendiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *