Prima pagină » Razboi în Ucraina » Zelenski i-a transmis un mesaj tranșant lui Joe Biden: „A fi liderul lumii înseamnă a fi liderul păcii!”

Zelenski i-a transmis un mesaj tranșant lui Joe Biden: „A fi liderul lumii înseamnă a fi liderul păcii!”

16 mart. 2022, 22:16,
în Razboi în Ucraina

Volodimir Zelenski i-a transmis un mesaj direct președintelui Joe Biden în timpul discursului său din cadrul Congresului Statelor Unite, cerându-i să fie „liderul păcii”. Acesta susține că președintele Statelor Unite este singurul care are puterea de a opri invazia forțelor ruse, relatează CNN.

Volodimir Zelenski: „A fi liderul lumii înseamnă a fi liderul păcii”

Președintele Ucrainei a ținut să i se adreseze direct lui Joe Biden, în timpul discursului pe care l-a avut în cadrul Congresului SUA. Liderul ucrainean a ținut încă o dată să sublinieze faptul că președintele Statelor Unite este singurul care are puterea de a opri invazia forțelor ruse și de a reinstala pacea pe teritoriul Ucrainei.

„Nu văd niciun sens în viață, dacă nu pot opri decesele. Și aceasta este principala mea problemă, ca lider al poporului și ca lider al națiunii mele. Mă adresez președintelui Biden: Sunteți liderul națiunii, al marii dumneavoastră națiuni. Vă doresc să fiți liderul lumii. A fi liderul lumii înseamnă a fi liderul păcii!”, a fost mesajul transmis deVolodimir Zelenski, potrivit sursei citate.

Președintele Ucrainei a cerut „mai mult” ajutor din partea Statelor Unite

Președintele Ucrainei le-a cerut membrilor Congresului SUA să impună și mai multe sancțiuni împotriva Rusiei. Totodată, Zelenski a subliniat că ar trebui înființată o nouă alianță, care să militeze pentru oprirea războiului.

„În cea mai întunecată perioadă pentru țara noastră, pentru întreaga Europă, vă invit să faceți mai mult. Este nevoie de noi pachete de sancțiuni, în mod constant, în fiecare săptămână. Propunem să creăm o uniune de țări responsabile, care au puterea de a opri imediat conflictele, de a oferi toată asistența necesară în 24 de ore, dacă este necesar, chiar și arme, dacă este necesar, sancțiuni, sprijin umanitar, sprijin politic, finanțe, tot ce este necesar pentru a menține pacea și a salva rapid lumea, pentru a salva vieți”, a declarat Volodimir  Zelenski.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`