Prima pagină » Razboi în Ucraina » Zelenski cere NATO să lanseze lovituri „preventive” împotriva Rusiei, în loc să „aștepte loviturile nucleare ale Rusiei” – VIDEO
Zelenski cere NATO să lanseze lovituri „preventive

Zelenski cere NATO să lanseze lovituri „preventive” împotriva Rusiei, în loc să „aștepte loviturile nucleare ale Rusiei” – VIDEO

06 oct. 2022, 22:01, 6 ,
în Razboi în Ucraina

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că NATO ar trebui să lanseze lovituri „preventive” împotriva Rusiei, în loc să „aștepte loviturile nucleare ale Rusiei”.

„Ce ar trebui să facă NATO? Eliminarea posibilității ca Rusia să folosească arme nucleare…. Lovituri preventive, astfel încât să știe ce li se va întâmpla dacă le folosesc. Nu invers – așteptând loviturile nucleare ale Rusiei pentru ca apoi să poată spune: „Ah, sunteți așa, ei bine, iată că ne-o țineți departe de noi! Reconsiderați utilizarea presiunii acestora. Iată ce ar trebui să facă NATO: să-și reconsidere utilizarea”, a declarat Zelenski într-un discurs la Institutul Lowy din Australia, pe care l-a susținut prin legătură video, potrivit Ukrinform.

După cum s-a relatat, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, amenință în mod regulat că va folosi arme nucleare împotriva Ucrainei. După ultimele amenințări nucleare ale dictatorului rus, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că nu consideră că este vorba de o „cacealma” și că ia în serios amenințările nucleare ale Rusiei.

Reacţia NATO în cazul unui atac nuclear al Rusiei

Întrebat despre scenariul în care Vladimir Putin ar putea folosi un atac nuclear în Ucraina, David Petraeus, fost şef al CIA, a spus că prin desfășurarea unui efort NATO, ar elimina toate forțele convenționale rusești.

„Doar pentru a vă oferi o ipoteză, am răspunde prin desfășurarea unui efort NATO, un efort colectiv, care ar elimina toate forțele convenționale rusești pe care le putem vedea și identifică pe câmpul de luptă din Ucraina și, de asemenea, în Crimeea, precum și toate navele din Marea Neagră”.

Generalul american în retragere a adăugat că un atac nuclear ar genera radiații ce ar ajunge probabil în țările NATO din apropiere, ceea ce ar putea fi considerat un atac asupra Alianței.

„S-ar putea argumenta că este vorba de așa ceva. Cealaltă variantă este că atacul este atât de îngrozitor încât trebuie să existe un răspuns, nu poate rămâne fără răspuns”, a continuat David Petraeus.

Comentarii
  • Zelenski a dorit si doreste al 3 lea război mondial. Nu ajunge ca din cauza Ucrainei se destramă Europa, nu ajunge in ce hal de sărăcie teroare am ajuns ? Acest actor marioneta ne trage intentionat in al 3lea război mondial. Sa fereasca Dumnezeu ca ne luam teritoriile romanesti înapoi. trebuie schimbat este vinovat de război . Daca acorda autonomie teritoriilor rusesti acest război nu era si Ucraina adera la Europa dar fără

  • Acest actor marioneta vrea cu orice pret al 3 lea război mondial spera ca doar asa va castiga teritoriile rusesti si războiul. Nu ajunge ca Ucraina a distrus Europa care se dsteama . nu ajunge in ce hal de sărăcie si teroare am ajuns acum ptr prostia si la comanda lui Zelindki sa nceapa al 3 lea? Zelinski trebuie schimbat este vinovat de război si de tot. Trebuia sa acordeautonomie teritoriilor rusesti si sa adere Ucraina la Europa fără teritoriile rusesti si acst război nu mai era. Oare pana când Zelenski distruge Europa si pe noi toti. Desteptati- va tari europene ca prostul nu vrea decât ajutoare si al 3 lea război mondial.

  • Ptr laba trista de mai sus

    Uai laba cine pe cine a atacat,omul are cohones tu esti doar o laba trista si saraca cu duhul

  • Candidatul pentru premiul nobil pentru pace VS „Zelenski cere NATO să lanseze lovituri „preventive” împotriva Rusiei” … ceva nu se leaga parca ….

  • Ce e scris la carte .. se intampla intocmai pas cu pas

  • De ce nu trage el primul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`