Prima pagină » Local » Zeci de persoane sunt prezente în Parcul Expoziției la Târgul „Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane și artizanale” – FOTO

Zeci de persoane sunt prezente în Parcul Expoziției la Târgul „Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane și artizanale” – FOTO

10 aug. 2024, 15:10,
în Local

Zeci de vizitatori dornici să descopere produse locale autentice s-au adunat în Parcul Expoziției la Târgul „Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane și artizanale”.

Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Iași în colaborare cu Academia Română – filiala Iași, Direcția pentru Agricultură Județeană Iași, Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” și Asociația Producătorilor Locali „Produs în Iași”, a ajuns la cea de-a XII-a ediție și se desfășoară în perioada 9-10 august 2024.

La târg sunt prezenți 22 de producători, care își expun produsele tradiționale, ecologice și artizanale, oferind o gamă variată de bunătăți. Următoarea ediție a evenimentului va avea loc pe 14-15 septembrie, continuând tradiția de a promova producătorii locali și produsele autentice din județul Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *