Prima pagină » Local » Zeci de persoane se află pe pârtia de schi din Iași! Poliţiştii monitorizează întreaga zonă – GALERIE FOTO, VIDEO

Zeci de persoane se află pe pârtia de schi din Iași! Poliţiştii monitorizează întreaga zonă – GALERIE FOTO, VIDEO

07 feb. 2021, 15:57,
în Local

În aceste momente, pe pârtia de schi din Copou, Iași, şi-au făcut simţită prezenţa zeci de ieşeni. Aceştia au venit, cu mic cu mare pentru a se bucura de zăpada care a căzut în aceste zile în municipiu.

Întreaga locaţie a devenit neîncăpătoare iar din aceste considerente, oamenii legii au venit pentru a monitoriza zona.

Vă aducem aminte faptul că, pe glob încă de la începutul anului 2020 a izbucnit o pandemie. Numită pandemie de COVID-19, aceasta şi-a făcut prezenta şi în România.

Încă de la începutul pandemiei, în România s-au îmbolnăvit peste 700.000 de persoane şi au decedat 18.881 de persoane. Din aceste considerente, autorităţile au declarat în repetate rânduri că, pentru a ne feri de infectare trebuie să ne protejăm folosind măştile de protecţie dar şi distanţarea fizică.

În ultimele săptămâni, pe teritoriul României, în zonele turistice au apărut cozi uriaşe formate din sute, mii de români care nu respectă distanţarea fizică impusă de autorităţi. Tot în aceleaşi zone s-au semnalat petreceri la care au participat zeci de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *