Prima pagină » Actualitate » Zeci de oameni din Suceava s-au călcat în picioare pentru cașcaval la preț redus: „Stați domnule, ești nebun la cap?” – VIDEO
Zeci de oameni din Suceava s-au călcat în picioare pentru cașcaval la preț redus:

Zeci de oameni din Suceava s-au călcat în picioare pentru cașcaval la preț redus: „Stați domnule, ești nebun la cap?” – VIDEO

23 oct. 2023, 17:30, 5 ,
în Actualitate

Imaginile dramatice sunt dintr-un magazin din Suceava. Zeci de oameni s-au bătut într-un supermarket pentru cașcavalul care avea preț redus.

Oferta a scos din minți mai mulți oameni, printre care și pensionari care abia se mai țineau pe picioare în timp ce voiau să prindă ultima bucată.

Imagini șocante cu zeci de oameni care se calcă în picioare

O bucată de cașcaval se vindea cu 19 lei, deși prețul inițial era de 32 de lei. În imagini se vede cum oamenii încearcă să facă rost de cât mai multe bucăți de cașcaval și încep să caute inclusiv în spatele rafturilor.

Cei care au ajuns primii au reușit să-și cumpere chiar și zece bucăți.

 

Comentarii
  • FOAMEEEEAAAAA!!! VIN RUSIII!!! HAMASSSSS!!!!

  • Numai mosnegi, saracii, infometati pe viata. 🥴

  • Foameea ca avem refugiati de intretinut si dam zeci de milioane de euro la Ucraina, in buzunarul coruptilor lui zelenski in loc sa ne gandim la noi, la poporul roman.

  • Nu e vorba de saracie…daca esti sarac, poate iti permiti o singura bucata, nu iei 10…nu toti de acolo fac cumparaturi si pentru altii, iau ca sa fie…pe langa faptul ca acel produs are un termen de valabilitate, cu siguranta e plin de chimicale, si cine stie daca a vazut vreo urma de lapte …romanul este hapsin….mai bine sa se strice si sa arunce el decat sa cumpere si altii…e jalnic cand vezi asa ceva. Nu se mai satura.

  • Nici pe timpul lui Ceasca, lumea nu se purta asa. Eram oleaca mai civilizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024