Prima pagină » Actualitate » Zeci de milioane de euro aruncă PSD-PNL pe renovarea unei vile de protocol! Ciuma roșie și febra galbenă ar fi putut construi un spital de 9 etaje – FOTO

Zeci de milioane de euro aruncă PSD-PNL pe renovarea unei vile de protocol! Ciuma roșie și febra galbenă ar fi putut construi un spital de 9 etaje – FOTO

16 feb. 2024, 09:53, 4 ,
în Actualitate

Incă o aroganță pe banii românilor, aroganță făcuta de PNL-PSD care alocă zeci de milioane de euro pe renovarea Vilă Lac 1, reședință de protocol. Ciuma roșie și febra galbenă ar fi putut construi un spital de acești bani!

Este cu atât mai șocant cu cât hoții de la guvernare au hotărât să supraimoziteze cu 10% concediile medicale și indemnizațiile mamelor. Nu putem să nu ne întrebăm dacă românii mai pot suportă o asemenea bătaie de joc! Asociația ”Dăruiește Viața” a construit un spital care are 9 etaje!!! și este utilat complet cu ”doar” 52 de milioane de euro.

Zeci de milioane de euro aruncați de PSD-PNL pe renovarea vilei de protocol

Conform unui proiect de Hotărâre de Guvern citat de Economică, Vila de protocol Lac 1 din București va fi supusă unui proces amplu de reparații și modernizare, cu o alocare financiară de 280 de milioane de lei, echivalentul a 58 de milioane de euro.

Suma halucinantă va fi direcționată către reabilitarea, modernizarea și consolidarea vilei de protocol din București, inclusiv refacerea zonelor verzi adiacente. Aceste lucrări vor fi finanțate din bugetul de stat, prin intermediul Ministerului Dezvoltării.

În cazul semnării proiectului de către premierul Marcel Ciolacu, cel mai tare covrigar din România, Ministerul ar putea delega Companiei Naționale de Investiții atribuția de a selecta companiile care vor efectua lucrările necesare, pe o perioadă de doi ani.

În argumentarea proiectului, se subliniază faptul că Vila Lac 1 reprezintă un ”obiectiv de importanță publică”. Utilitatea publică poate fi doar în capul lor în contextul în care românii simpli nu au beneficiat și nu vor beneficia de o asemenea vilă. În perioada comunistă doar nomenclatura avea acces la o asemenea unitate.

Nu mai bine faceți un spital de banii ăștia?

Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL aruncă cu banii în plină perioadă în care se introduc noi taxe și noi impozite pentru prostime, pentru o populație care și așa este îngenunchiată în fața valului de scumpiri. Cu 58 de milioane de euro guvernanții ar fi putut face minim un spital de dimensiuni mai mici.

Spitalul Dăruiește Viața care are 9 etaje a costat 52 de milioane de euro! Cu tot cu echipamente

De exemplu, Spitalul Dăruiește Viața care are 9 etaje, fiind primul spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România a costat în total 52 de milioane de euro. Vă imaginați cum renovarea unei simple vile costă 58 de milioane de euro, iar un spital privat construit de la zero cu 9 etaje cu sute de paturi, cu echipament medical costă cu 6 milioanede euro mai puțin.

Este ireal și cu adevărat o bătaie de joc la adresa tuturor românilor care plătesc taxe și impozite extrem de mari! E o sfidare care trebuie să înceteze din 2024 când românii îi vor alunga de la guvernare pe hoții și trădătorii de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă – un covrigar și un general plagiator – . Românii trebuie să înțeleagă că țara asta NU mai poate fi guvernată de asemenea oameni, de asemenea specimene care atuncă 58 de milioane de euro în renovarea unei vile.

 

Comentarii
  • Poate se pregateste resedinta pentru presedintele Iohanis,cand isi va termina mandatele mizerabile…De regula el face cheltuieli aiurea din banii publici, nu ai lui.

  • De regula Iohanisl face cheltuieli aiurea din banii publici, nu ai lui.

  • Dar palatul acela prezidential in afara Bucurestiului care se construieste acum si costa 2 miliarde pentru cine se construieste? Alaturi este alta casa prezidentiala in care locuieste in prezent iohannisUite unde se duc banii nostri si pe noi ne infometeaza ,ne fura ultimul leu din buzunar. Renovarea Vilei Lac 1 nu poate costa 58 milioane euro este fuuuuuurt,fuuuurt Maxim 20 milioane euro sa spunem si asa rste prea mult,restul este furt ,restul de 30 milioane euro este furt. Nici daca ar face o Vila Lac 1 din temelii noua nu poate costa 58 milioane euro. Furaaaaaa guvernantii in frunte cu iohannis,cotropitorii acestei tari. La puscariea!

  • Se puteau reabilita cu banii astia toate scolile din tara in pericol de daramare ,scoli care stau sa cada peste copii si cu wc-uri in curte. Se reabiliteaza si Palatul Victoria ,sa vedeti si acolo cati bani se fura.Bataie de joc de banii contribuabililor! Ne fura toti banii nostri! Sa facem tot posibilul, sa ne unim ,sa vorbim intre noi ,sa vorbim cu rudele ,,parintii nostri de la tara ,sa nu votze nimeni Psd si Pnl. Nu mai putem continua cu aceeasi Psd si P nl. Trebuie sa schimbam tot la vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024