Prima pagină » Titlurile zilei » Zeci de ieșeni au rămas fără pachetele trimise din străinătate, după ce microbuzul în care erau transportate a luat foc: „Asta se întâmplă când mașina are peste o mie de ani!” – VIDEO

Zeci de ieșeni au rămas fără pachetele trimise din străinătate, după ce microbuzul în care erau transportate a luat foc: „Asta se întâmplă când mașina are peste o mie de ani!” – VIDEO

03 dec. 2022, 02:00, 10 ,
în Titlurile zilei

Zeci de ieșeni au rămas fără coletele trimise din străinătate, după ce microbuzul în care acestea erau transportate a luat foc în timp ce rula pe o șosea din Ungaria. Mijlocul de transport a ars ca o torță, fără ca pachetele să poată fi salvate. Clienții sunt revoltați și solicită despăgubiri din partea firmei de transport

Un microbuz care aparținea firmei Lefos Transport a luat foc în data de 30 noiembrie 2022, în Budapesta. Pe lângă călători, în mijlocul de transport se aflau și mai multe pachete ce urmau să ajungă în județele Suceava și Iași, inclusiv în comuna Miroslava.

Zeci de ieșeni au rămas fără pachetele trimise din străinătate! Firma de transport promite că-i va despăgubi!

Un microbuz al firmei Lefos Transport, care efectuează curse săptămânale către Austria, Cehia, Germania, Belgia și Olanda, a luat foc în Budapesta. Mijlocul de transport a ars în întregime. Deși pompierii s-au prezentat la locul incendiului, nu au mai putut salva nimic. Reprezentanții firmei de transport au publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care își cer scuze pentru faptul că pachetele nu vor mai ajunge niciodată la destinatari.

„Ne pare rău și ne cerem scuze față de clienții la care nu o să mai ajungă pachetele! Iași, Suceava și Miroslava!”, au transmis reprezentanții firmei de transport prin intermediul unui filmuleț postat pe TikTok.

Reprezentanții firmei de transport au precizat că oamenii care au avut lucruri de valoare și pot dovedi acest lucru vor fi despăgubiți. De asemenea, au anunțat că nimeni nu a fost rănit, toți pasagerii ajungând cu bine acasă, la familiile lor.

Clipul postat pe rețelele de socializare a stârnit reacții dintre cele mai diverse, o parte dintre internauți considerând că aceste curse internaționale nu ar trebui făcute cu mijloace de transport atât de vechi.

„Dacă nu investiți în scule noi … mergeți cu antichități, mii de kilometri…” , a comentat un internaut.

„Fără supărare, dar mașina aceea nu mai era să facă Europa! Drumuri bune!”, a precizat o altă persoană.

„Asta se întâmplă când mașina are peste 1.000 de ani!”, a fost un alt comentariu postat la clipul de pe TikTok.

Acuzații grave la adresa Lefos Transport: „Asta a fost manevră. Șoferul a luat bunurile din mașină!”

Au fost și persoane care consideră că incendiul a fost înscenat, iar reprezentanții firmei de transport ar fi sustras, de fapt, pachetele din mașină, iar mai apoi i-ar fi dat foc.

„Pachetele erau deja în altă dubă, spre România. Păcat de mașină, dar poate valoarea pachetelor a fost mai mare”, a comentat un utilizator.

„Asta a fost manevră. Șoferul a luat bunurile din mașină”.

„Acum, înainte de sărbători, se practică așa ceva! Este manevră! Am pățit la fel, acum doi ani, dar cu mine nu a ținut vrăjeala! Am recuperat pachetele”, a fost un alt comentariu postat la clip.

La polul opus, unele persoane îi condamnă pe clienții firmei, care, pentru a economisi bani, aleg să trimită colete cu obiecte de valoare sau chiar bani, deși știu că, în caz de pierderi, nu beneficiază de asigurare.

„Pentru cei care ați avut lucruri de valoare… poate învățați să folosiți firme autorizate, cu asigurare inclusă”.

„Am trimis pachete din Irlanda în România, din Italia, dar nu am pus niciodată obiecte de valoare. Le trimiți prin airpost, unde îți poți asigura valoarea”.

Unele persoane consideră că cel important este faptul că în urma incendiului nimeni nu a fost rănit.

„Nu contează nimic din ce a fost acolo… le cumperi, dar viața unui om nu o mai cumpărăm… să fiți sănătoși și să vă fie o lecție de viață”.

„Capul sus, frate, bine că suntem sănătoși… Am fost martorul accidentului… nu are nicio vină. Nu a mai avut ce face, a ars ca o torță, în doar 2-3 minute nu a mai rămas nimic. Sănătatea e mai de valoare decât tot”.

Zeci de ieșeni au rămas fără pachetele trimise din străinătate și își doresc să primească contravaloarea coletelor din partea firmei de transport.

@lefoscristian #Fyp #fypシ #Budapesta ♬ La Câlin – Serhat Durmus

Comentarii
  • asta e transportator pirat care face evaziune fiscala si merge un singur sofer dus intors. transportatroi adevaratii au asigurari pe bagaje si pasageri, dar el find fantoma de unde sa aiba

  • Au ramas ciobenii fara toalele second hand luate din containerele de textil. Si vor despagubiri. Si fara telefoanele manglite de la metrou.

  • Doamne , ce angajati aveti ! Ori nu aveti ce posta ori nu ii verifica nimeni , da numa relicve aveti ! Video-ul ala circula de 1 luna pe retele si spuneti ca a ars pe 30 noiembrie ! A vrut un prost sa faca niste vizualizari si hop , a-ti preluat mare reportaj !

  • Depinde ce transporta……

  • De unde sa despagubeasca oamenii daca avea asa cancer de masina.
    Data viitoare sa fie atenti la ce rapene de masini vin sa i-a pachete si sa nu mai trimita cu ei.

  • Toti transportatorii astia de microbuze nu dau bon fiscal. Toti frate, nu unul, ci toti.
    Si se castiga foarte bine din afacerea asta cu transportul marfii dincolo si inapoi.
    Este o munca obositoare, dar se castiga bine.

  • Masonul Mirel Bolea

    Masinile ar trebui verificate, inspectate si licentiate la RAR de stelustul inginer Vasiliu Ioan, dar porcul asta nesatul baga mana adinc dupa spaga…Varcara îl tine in spate!!!

  • ATLASSIB, DE ANI BUNI, COLETE TRIMISE SI PRIMITE IN SIGURANTA!

  • Se întâmplă așa ceva pentru ca unii manageri de transport coletărie și persoane nu au grija de persoane. Cumpara mașini sh ieftine care nu au grija lor, doar le spata și atât. Cel mai mult contează profitul.

  • masina a ars …dar fara pachete ! abureala pt oi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *