Prima pagină » National » Zeci de bărbaţi fraieriţi de o blondă din Cluj. Ce le-a spus tânăra

Zeci de bărbaţi fraieriţi de o blondă din Cluj. Ce le-a spus tânăra

22 feb. 2022, 10:12,
BZI.ro, în National

Zeci de bărbaţi fraieriţi de o blondă din Cluj . Aceştia au căzut în plasa unei tinere din Câmpia Turzii. Blonda este acuzată că a fraierit mai mulţi bărbaţi pe Facebook, după ce li s-a plâns că se afla într-o situaţie dificilă.

După ce întâmplarea a ieșit la iveală, aceasta nu a recunoscut nimic și a declarat doar că i-a fost spart contul de către hackeri.

barbat ce scoate bancnote de 100 de lei din buzunarul interioral sacoului

După ce ştirea a fost publicată, blonda din Cluj şi-a închis contul de Facebook

Zeci de bărbaţi fraieriţi de o blondă din Cluj-Napoca

Toată această întâmplare , în care sunt zeci de bărbați fraieriți de o blondă din Cluj, a început cu postarea unui tânăr pe un grup de pe Facebook,”Vând-Cumpăr Turda”. Se pare că acesta a fost contactat de către femeie pentru a-i cere ajutorul într-o problemă de natura familială.

„Aveţi mare grijă la ea!! Tepara,escroacă!! La ora 5 dimineaţa îmi trimite mesaj dacă pot să o ajut cu suma de 200 lei deoarece este în aeroport şi trebuie să ajungă în ţară pentru înmormântarea bunicii ei, ea rămânând fără bani.
I-am trimis 240 lei, ultimii mei bani,promiţând că îi va transfera înapoi de îndată ce ajunge în ţară, apoi a spus că nu s-au virat banii, ca ea nu a primit nimic”, a declarat acesta.

Bineînţeles, banii nu au mai fost transferaţi, şi astfel tânărul a rămas păgubaş. Postarea acestuia de pe Facebook încearcă să îi avertizeze şi pe alţii, care ar mai putea cădea în plasa fetei.

„Transferul a fost făcut,am umblat şi pe la bancă cu extrase de cont iar banii au fost viraţi către ea,aşadar este o escroacă. 200 lei de pe unul 200 de pe altul, la 10 persoane are 2000 pe zi. Sper că nu a mai picat nimeni în plasă, iar cu ocazia asta o fac faimoasă, să o cunoască toată lumea, ce fel de fată bună îi. Ruşine să îi fie ,şi de educaţia pe care a primit-o de la părinţi. Aşa să îi ajute Dumnezeu. Aveţi grijă oameni buni cu astfel de specimene!!!”, a scris unul dintre bărbaţi.

conversatie pe messenger in care o tanara cere bani unui barbat

Aceasta a declarat că de fapt contul i-ar fi fost spart de hackeri şi aceştia au fost cei care s-au folosit de identitatea ei pentru a cere bani oamenilor

Un alt caz de înșelăciune a fost descoperit tot în Câmpia Turzii, doar că de data acesta, bărbații au fost fraieriți de către un travestit. Indiferent că vorbim despre comportament nepotrivit, limbaj agresiv sau chiar neasumarea genului sexual, travestitul Delia se dădea drept femeie în fața victimelor sale şi căuta să obţină cât mai mult de la ei în urma întâlnirilor amoroase.

Femeia susţine că i-ar fi fost spart contul şi furată identitatea

După ce cazul a ieşit la iveală, s-a descoperit că de fapt blonda din Cluj-Napoca, de loc din Câmpia Turzii, a făcut acelaşi lucru cu câţiva zeci de bărbaţi. Fraieriți în primul rând de aspectul femeii, aceștia i-au trimis sumele de bani de care aceasta avea nevoie.

Potrivit presei din zonă, Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. După ce ştirea a fost publicată, blondă din Cluj şi-a închis contul de Facebook. Aceasta a declarat că de fapt contul i-ar fi fost spart de hackeri şi aceştia au fost cei care s-au folosit de identitatea ei pentru a cere bani oamenilor.

În ciuda acestor afirmaţii, poliţiştii continuă cercetările pentru înşelăciune.

Se întâmplă foarte des ca după ce bărbații realizează că sunt păcăliți și depun plângere la poliție, aceștia să și-o retragă imediat. Odată ce prejudiciul este recuperat, victimile își retrag plângerile. Spre exemplu, un eventual proces pe care un client l-ar avea cu o prostituată nu ar fi tocmai bine venit. Poate că pe acest lucru se bazează și prostituatele sau tinerele cand fură sau tâlhăresc.

Reamintim, că zeci de bărbați fraieriți de o blondă din Cluj pe internet, au trimis sume importante pentru a o ajuta pe aceasta într-o presupusă problemă de familie.

laptop, barbat, card, cumparaturi online, escrocherii online

S-a descoperit că de fapt blonda din Cluj-Napoca, de loc din Câmpia Turzii, a făcut acelaşi lucru cu câţiva zeci de bărbaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *