Prima pagină » National » Zece persoane din județul Brăila s-au bătut cu săbii și cuțite
Zece persoane din județul Brăila s-au bătut cu săbii și cuțite

Zece persoane din județul Brăila s-au bătut cu săbii și cuțite

19 mai 2021, 13:10,
Alexandru Ifrim în National

În judeţul Brăila în urma unei confruntări nocturne, 6 persaone au ajuns la spital cu răni grave. Scandalagii s-au folosit de săbii şi cuţite, iar la confruntare au participat 10 persoane.

Un scandal nocturn a avut loc în cartierul Chercea din judeţul Brăila. Un număr de 10 persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 83 de ani au luat parte la acest conflict. În timpul violentelor de pe străzile din cartierul Chercea au fost rănite 6 persaone. Oamenii legi au demarat o anchetă pentru ai indentifică pe toţi participanţii acestui conflict.

„În jurul orei 21:35, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului are loc un scandal. Din primele date a rezultat că mai multe persoane s-au agresat reciproc, unele dintre acestea prezentându-se, ulterior, la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În urma cercetărilor efectuate, mai multe persoane, implicate în eveniment, cu vârstele cuprinse între 21 și 83 de ani au fost identificate, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, au anunțat polițiștii.

Autorităţile au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, port fără drept sau folosire de obiecte periculoase, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Scandal într-o localitate din Bacău

Într-o localitate din judeţul Bacău 10 persoane au fost reţinute după ce s-au bătut cu scândurile în plină stradă. În urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, oamenii legii au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 32 de ani cum că mai multe persoane tulbura liniştea publică. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie pentru a vedea care este situaţia.

Totul ar fi început în momentul în care 6 bărbaţi au început să rupă scândurile din gardul unei femei pentru a se bate. Femeia în vârstă de 40 de ani când a văzut că scândurile gardului au fost rupte aceasta a încercat să aplaneze conflictul, însă un tânăr a lovit-o. La scurt timp după ce a început conflictul, un alt grup de 6 persoane s-au alatirat bataii. La faţa locului au intervenit oamenii legii, aceştia au luat hotărârea de a reţine pentru 24 de ore 10 persoane.

„La data de 31 decembrie 2020, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au fost sesizaţi de un bărbat de 32 de ani, din comună Coloneşti, cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură liniştea publică, pe drumul sătesc. În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 61 de ani, în timp ce se aflau pe drumul sătesc din comună Coloneşti, în dreptul imobilului aparţinând unei femei de 40 de ani, ar fi provocat scandal şi s-ar fi lovit reciproc cu scânduri smulse din gardul imobilului, cu alte şase persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani. În încercarea de a aplana conflictul, femeia de 40 de ani ar fi fost lovită de un tânăr de 25 de ani. Zece persoane au fost reţinute de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentate Parchetului cu propuneri legale”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IJP Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`