Prima pagină » Local » Zborul Iași – București a fost anulat. Printre pasagerii afectați se află și artistul Horia Brenciu: „O veste mai superbă ca asta nu se putea”
Zborul Iași - București a fost anulat. Printre pasagerii afectați se află și artistul Horia Brenciu: „O veste mai superbă ca asta nu se putea”

Zborul Iași – București a fost anulat. Printre pasagerii afectați se află și artistul Horia Brenciu: „O veste mai superbă ca asta nu se putea”

19 aug. 2024, 12:29, 4 ,
în Local

Pasagerii zborului Tarom de la Iași către București, programat pentru această dimineață la ora 8:50, au fost surprinși să descopere că zborul lor a fost anulat. Printre cei afectați de această situație s-a numărat și cântărețul Horia Brenciu, care se afla în Iași la momentul respectiv.

“Zborul Tarom de la Iași, din dimineață asta s-a anulat. După ce am străbătut țara, în lung și-n lat, la propriu și mă pregăteam să mă întorc acasă, o veste mai “superbă” că asta nu se putea. Toate planurile de azi s-au evaporat… Dar nu sunt eu omul ăla care să se lase doborât de știri d-astea, chiar în ziua de luni. Deloc! Aș putea interpreta că destinul a vrut să mai stau “puțin” la Iași. Fie! O să beau cafele, o să mă plimb prin orașul cu 7 coline și o să postez tot ce-am făcut în cele 4 concerte pe care le-am avut zilele astea! “, a postat Horia Brenciu pe Facebook.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`