Prima pagină » International » Zbor al companiei British Airways, anulat, după ce echipajul a mințit că a fost jefuit. Ancheta a dezvăluit cu totul altceva
Zbor al companiei British Airways, anulat, după ce echipajul a mințit că a fost jefuit. Ancheta a dezvăluit cu totul altceva

Zbor al companiei British Airways, anulat, după ce echipajul a mințit că a fost jefuit. Ancheta a dezvăluit cu totul altceva

17 nov. 2023, 13:23,
în International

Relatări din septembrie susțineau că British Airways a anulat un zbor după ce angajații companiei aeriene au fost ținta unui jaf armat traumatizant în Brazilia. Însă adevărul abia acum a ieșit la iveală: a fost vorba de o mega-petrecere, cu băutură și droguri.

Autoritățile locale spun că presupusele victime au inventat pur și simplu povestea pentru a ascunde o noapte sălbatică de băutură și droguri în Rio de Janeiro, informează thedailybeast.com.

S-a aflat adevărul despre anularea unui zbor British Airways

Poliția din Brazilia intenționează să convoace reprezentanții British Airways (BA) pentru a stabili dacă cei trei membri ai echipajului au inventat singuri minciuna sau dacă au fost instruiți de conducerea companiei aeriene să creeze invenția, potrivit cotidianului brazilian G1. Compania a declarat într-un comunicat că acest caz bizar „este o problemă pentru poliție”.

British Airways a susținut că cele trei însoțitoare de zbor în cauză – despre care G1 a relatat că aveau 40, 39 și 31 de ani – „nu erau programate” să zboare pe zborul anulat din 6 septembrie spre Londra Heathrow, BA 248. Cu toate acestea, compania aeriană nu a explicat de ce zborul a fost amânat până a doua zi.

„Ceea ce este surprinzător este modul în care un echipaj care are un rol atât de important își petrece toată noaptea bând și consumând droguri, știind că a doua zi va avea responsabilitatea de a avea grijă de zeci de persoane care vor călători ore întregi”, a declarat Patrícia Alemany, șefa biroului de sprijin pentru turism al poliției din Rio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`