Prima pagină » Cancan » Zannidache îi i-a apărarea lui Gheboasă după ce artistul a cântat la UNTOLD

Zannidache îi i-a apărarea lui Gheboasă după ce artistul a cântat la UNTOLD

10 aug. 2023, 09:01,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscutul rapper Zanidache a vorbit despre Gheboasă și despre scandalul pe care tânărul din Târgoviște l-a iscat la UNTOLD prin cântarea unor versuri vulgare. Zanidache, sau Zanni cum i se mai spune explică faptul că vinovați pentru acest lucru nu sunt cei care cântă, dar nici măcar copiii de 14-15 ani care l-au ascultat.

Vă aducem aminte faptul că Gheboasă a fost amendat de Jandarmeria Română după ce pe o scenă de la UNTOLD a recitat mai multe versuri ce conțineau diverse cuvinte vulgare.

Zannidache îl apără pe Gheboasă

Într-un interviu acordat cancan.ro, Zannidache explică de ce Gheboasă nu este principalul vinovat pentru situația care s-a produs la Cluj. Ba mai mult, câștigătorul de la Survivor a punctat faptul că nici măcar copiii minori care au asistat la asemenea scene nu sunt responsabili. Din punctul de vedere al artistului, părinții sunt cei care se fac vinovați de situație pentru că i-a lăsat pe minori nesupravegheați

” Părinții lor, ei sunt de vină! Ce căutau copiii aceia de 14 – 15 ani la concerte, fără, cel mai probabil, știința părinților? Ce făceau părinții în timpul ăla? Se f…în cur?”, a declarat Zanni Zanidache.

Principala problemă a tinerilor din România este teribilismul, consideră Zannidache. Faptul că Gheboasă cântă așa ceva este pentru că acest lucru se cere. Ba mai mult, părinții sunt iresponsabili lăsându-i pe copii să petreacă foarte mult timp pe rețelele de socializare cum ar fi TIK-TOK, platforme pe care un astfel de conținut este necenzurat și accesibil indiferent de vârstă.

Zannidache nu este de acord cu  muzica lui Gheboasă

Întrebat dacă stilul de muzică pe care îl practică Gheboasă este ok, Zannidache a mărturisit că și el la început făcea același lucru dar că nu asta este soluția pentru a face bani. Vedeta recunoaște că acest stil aduce foarte mulți bani caselor de producție și artiștilor dar că ar trebui să fim atenți la ceea ce produce în jurul nostru muzica pe care o facem:

„Eu, unul, nu sunt de acord, cu muzică de acest tip. (…) Am făcut-o fiindcă era la modă, dar și fiindcă se câștigă bani din așa ceva! În plus, mă aflam într-un studio în care se promova asta. Nu sunt crescut în Biserică, știu că lecția vieții nu e deloc ușoară, dar ar trebui să fim mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru!”, adaugă Zannidache pentru cancan.ro.

Zannidache și Gheboasă rivali în RXF

Zannidache și Gheboasă au fost rivali în gala Local Kombat organizată de RXF. Cei doi s-au bătut, iar Zannidache a câștigat lupta. Gheboasă l-a atacat pe Zannidache, iar replica ultimului nu s-a lăsat foarte mult așteptată. Zannidache l-a făcut mincinos pe Gheboasă spunând că și-a făcut o carieră din a minți și că abia știe să vorbească:

” Gheboasă minte de sparge, cu nerușinare. Lui nu îi e frică să mintă, să vorbească pe lângă. Gheboasă e băiatul ăla de la cămin care te fură și dacă-l prinzi zice că n-a furat. De Gheboasă trebuie să te ferești, nu trebuie să îi dai atenție. Ce a făcut cu atenția?. A cântat și el stânga-dreapta ce a știut. Nu am ură față de el. Am așa o oarecare… Îl ascult cu greu, așa, când vrea să zică ceva. Nici nu știe să vorbească. La ce să mă aștept la mai mult? ” spunea Zannidache despre Gheboasă în martie 2023.

Așadar, cu toată că între Zannidache și Gheboasă există un conflict deschis, primul pare să îi ia apărarea celui din urmă.

Comentarii
  • A se citi în DEX ce înseamnă cuvântul artist.

  • Astia se merita unul pe celalalt !!! Unul mai cretin ca altul !!!

  • La noi nu se promovează talentul ci prostia și noi acceptăm ,din ce cătun o fii ieșit ploșnițele și antitalentul asta.

  • Astea sunt modelele pe care mass media le promoveaza prin prezentarea lor ca „artisti’, „vedeta tv”, etc!!!!! Astia sunt „formatorii” copiilor de astazi? De ce ii promovati, de ce le publicati/republicati infectiile verbale???? Rusine sa va fie!!!! Iar CNA-ul asta isi justifica salariile?

  • Uite așa, niște grobieni, fără școală, fără orizont, fără educație și, mai ales cu multă nerușinare, devin formatori de opinie și de…gusturi, cărora, mulți le spun…artiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *