Prima pagină » Cancan » Zanni, tarif mai mare pentru evenimente după ce a câștigat Survivor România. Cota i-a crescut enorm

Zanni, tarif mai mare pentru evenimente după ce a câștigat Survivor România. Cota i-a crescut enorm

14 iul. 2021, 11:52,
BZI.ro, în Cancan

Protejatul lui Alex Velea, Zanni, va cunoaște o creștere de tarif pentru evenimente artistice, acum după ce a câștigat Survivor România. Astfel, ținând cont de trecutul său marcat de evenimente triste, în viața lui a ieșit soarele. Potrivit unor apropiați de-ai lui Edmond Zannidache, onorariul acestuia va fi mult mai mare decât al altor arttiști mult mai consacrați.

Zanni a câștigat Survivor România 2021 rezistând aproape șapte luni în Republica Dominicană. Artistul a înfruntat condiții din cele mai grele și a reușit să ajungă în marea finală. Acum, viața tânărului de 23 de ani s-a schimbat brusc după ce a pus mâna pe trofeul competiției. Mai mult, în viața lui vor apărea și alte aspecte pozitive.

Zanni, tarif crescut pentru evenimente

Acum, viața lui Zanni s-a schimbat radical, iar tariful acestuia va cunoaște o majorare semnificativă. Potrivit unui apropiat al cântărețului, prețurile pentru susținerea concertelor va crește vertiginos, având în vedere că Zannidache Edmond Hubert a devenit extrem de popular. De asemenea, surse din anturajul artistului susțin că Zanni îi va întrece pe Mario Fresh și Lino Golden la onorariu, acum că este cunoscut de toți românii.

Mario Fresh și Lino Golden nu se mai dau jos din pat fără 2.500 de euro. Ei se află în topurile muzicale, le-au crescut pretențiile. Iar Zanni cu siguranță îi va depăși pe Mario și pe Lino, după ce a câștigat marele concurs de supraviețuire Survivor România, filmat de Kanal D în Republica Dominicană”, spun apropiații lor.

Acum, pentru că este pe val, Zannidache ar putea cere peste 3.000 de euro pentru susținerea unui concert.

Ce tarife au Mario Fresh și Lino Golden

Mario Fresh încasează între 2.500 și 3.000 de euro. La evenimentele private cere 3.300 de euro, iar dacă este invitat în străinătate, cere 3.500 de euro.

Este foarte dorit la spectacole, puștoaicele sunt înnebunite după el, are voce bună și este șarmant. El are tarife diferite – la baluri și cluburi ia 2.500 de euro, la spectacolele în aer liber ia 3.000 de euro, la evenimentele private cere 3.300 de euro, în străinătate – 3.500 de euro. Pentru spectacolele din provincie, vrea 3 camere la un hotel de minimum 3 stele, pentru cei 4 artiști din trupa lui”, au spus apropiații acestuia.

De cealaltă parte, Lino Golden cere 2000 de euro pentru un concert de 45 de minute.

El cere pentru un concert de 45 de minute, susținut la baluri sau la cluburi, suma de 2.000 de euro, iar la cele în aer liber, suma de 2.500 de euro. La recitalurile private vrea 2.500 de euro, plus două camere duble la un hotel de minimum 3 stele, pentru 4 persoane”.

Cine este, de fapt, Zannidache

Zannidache a devenit cunoscut după ce Alex Velea l-a ajutat să se lanseze în muzică. Tânărul a participat și la Chefi la cuțite, iar lumea se obișnuise deja cu numele lui, înainte ca acesta să se înscrie la Survivor România. Zanni are o poveste de viață impresionantă, care i-a emoționat pe mulți români. Tânărul a crescut într-un orfelinat, iar experiențele trăite l-au transformat într-o persoană puternică. Acesta l-a cunoscut pe Alex Velea după ce i-a trimis un mesaj pe rețelele de socializare pentru a-și încerca norocul. Iubitul Antoniei a văzut că Zanni are talent și ambiție și i-a dat o șansă, iar acum face parte din proiectul „Golden Boy Society”. Așadar, Zani s-a dovedit o alegere inspirată ținând cont că va avea un tarif mult mai mare pentru evenimente artistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *