Prima pagină » Cancan » Zanni și Ana, duo de neînvins în competiția Survivor. În ce relații mai sunt cei doi

Zanni și Ana, duo de neînvins în competiția Survivor. În ce relații mai sunt cei doi

10 dec. 2021, 10:11,
în Cancan

Zanni și Ana Porgras au fost un duo de neînvins la competiția Survivor. După întoarcerea în România, relațiile dintre aceștia s-au răcit. Mult timp, faimosul a negat că avea sentimente pentru colega sa. Cu toate acestea, recent acesta a recunoscut că a plăcut-o foarte mult. Cu ceva timp în urmă, Zanni le-a spus fanilor că el și Ana s-au împăcat.

Înainte de competiția Survivor 2021, Zanni a participat la Chefi la Cuțite. Talentul său culinar i-a impresionat pe membri juriului. Prima melodie lansată în colaborare cu Alex Velea spune povestea de viață a tânărului. Publicul a apreciat-o, motiv pentru care a ajuns rapid în trending. După întoarcerea din Republica Dominicană, s-a întors cu un nou hit.

Ce s-a întâmplat între Zanni și Ana în competiția Survivor

În competiție, Zanni și Ana au fost foarte apropiați. Înainte de eliminarea Anei, au format un duo neînvins la ștafeta mixtă. După aceea, Zannidache a vorbit adesea despre ea și a avut numai cuvinte de laudă. De aceea, mulți au crezut că formează un cuplu. Cei doi Faimoși au negat zvonurile în repetate rânduri. Într-un podcast, fosta mare gimnastă a mărturisit că regretă cum au evoluat lucrurile după finalizarea emisiunii. Relațiile dintre cei doi s-au răcit după ce el a găsit în telefonul Anei un mesaj care l-a deranjat. Când au aflat, fanii tânărului au acuzat-o pe brunetă că s-a folosit de idolul lor pentru a ajunge sus.

Tot ce s-a întâmplat după, cred că așa a fost să fie. Habar nu am, nu știu de ce s-au întâmplat lucrurile așa, dar repet lumea știe că am intrat acolo drept o campioană” a spus sportiva

De curând, pare că s-au împăcat, cel puțin din spusele lui Zanni. Pe TikTok, trapper-ul le-a spus urmăritorilor săi că a vorbit cu Ana și acum totul este bine între ei. Deși a negat mult timp că ar plăcea-o pe fosta gimnastă, în final artistul a recunoscut că a avut sentimente pentru aceasta.

„Mie mi-a plăcut de ea ca om, ca femeie, calmitatea ei, blândețea ei, cum mă încuraja. E foarte frumoasă, eu chiar am crezut că ea mă iubește pe mine.” a mărturisit tânărul cu o poveste de viață impresionantă

Conflictele dintre Zannidache și Elena Marin

În emisiunea Survivor, Zanni a avut un conflict cu Elena Marin. Cei doi s-au certat de mai multe ori. După ce Ana a fost eliminată din competiție, băiatul a acuzat-o pe colega sa de echipă că se bucură. Din această cauză, el și Elena și-au adresat cuvinte grele.  La rândul ei, faimoasa l-a acuzat pe artist că i-a furat lucrurile. De fiecare dată când publicul a crezut că s-au împăcat, reîncepea un nou conflict. De aceea, în multe consilii de eliminare Zanni a nominalizat-o colega sa. În multe consilii de eliminare, protejatul lui Alex Velea a fost ales favoritul publicului.

„M-a făcut psihic, m-a terorizat fetița asta. Și mă înțeapă și mă enervează rău de tot!” a spus Zannidache despre colega sa

Cu toate acestea, Zanni a făcut și gesturi frumoase pentru coechipiera sa. Atunci când a câștigat premiul de recompensă, a ales ca Elena Marin să fie una dintre persoanele care se vor bucura de premiu alături de el.

“Aleg o fată și un băiat. O aleg pe Elena, pentru că vreau să-i dau un zâmbet. Vreau să o văd fericită, am avut prea multe conflicte cu ea și nu vreau să am ranchiună în suflet.” a spus acesta

În altă ordine de idei, pare că Zanni și Ana, foști concurenți la Survivor, se înțeleg mai bine acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`