Prima pagină » Cancan » Zanni, schimbare îndrăzneață de look. Artistul a renunțat la imaginea care îl consacrase

Zanni, schimbare îndrăzneață de look. Artistul a renunțat la imaginea care îl consacrase

23 iul. 2024, 12:07,
în Cancan

Zanni, dublul câștigător al Survivor, a optat pentru o schimbare îndrăzneață de look, renunțând la coafura care îl consacrase în showbiz. Artistul a făcut pasul spre o nouă imagine, care i se potrivește mult mai bine. Totodată, Zanni a hotărât și ce va face cu banii câștigați după ce și-a adjudecat a doua oară marele premiu la Survivor.

Zanni a devenit cunoscut datorită participării sale la Survivor România 2021 – show de la care a plecat cu marele trofeu. De atunci, numeroase schimbări au avut loc în viața sa. Atât din punct de vedere profesional, cât și profesional, trapper-ul nu a încetat să-și surprindă comunitatea de fani. De data aceasta, câștigătorul Survivor All Stars s-a prezentat pe social-media cu o nouă schimbare de look, potrivit Cancan.

Zanni, schimbare îndrăzneață de look

Zannidache, marele câștigător Survivor All Stars 2024, și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Unul dintre cei mai controversați concurenți de pe insula din Republica Dominicană a renunțat la coafura care l-a consacrat în showbiz. Artistul a optat pentru o tunsoare preferată de foarte mulți tineri în prezent.

Recent, Zanni și-a surprins fanii de pe o rețea de socializare cu o fotografie neobișnuită. Dacă până acum imaginile cu marele câștigător de la Survivor all Stars reușeau să atragă atenția cu deciziile sale extravagante – fie cu părul vopsit jumătate verde, blond sau alte nuanțe – nici de data aceasta nu a trecut neobservat. În cea mai recentă postare de pe social-media, acesta a decis să renunțe la coafura care l-a consacrat și să adopte un look ceva mai simplu.

Se poate spune că Zanni este omul surprizelor și al transformărilor. De data aceasta, câștigătorul Survivor All Stars a renunțat la look-ul său îndrăzneț – care i-a adus atâta originalitate și popularitate – cu părul vopsit în două nuanțe, fie jumătate blond, brunet, verde sau albastru și a optat pentru o schimbare ceva mai firească – ar spune unii. De data aceasta, Zanni a ales calea mai simplă și și-a vopsit părul într-o singură nuanță.

Ce vea să facă Zanni cu banii câștigați la Survivor

În luna aprilie a acestui an, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zannidache s-au luptat pentru marele premiu de la Survivor All Stars. Zanni a fost desemnat marele câștigător al show-ului, primind cele mai multe voturi din partea publicului. Fostul faimos a plecat acasă cu trofeul și cu premiul în valoare de 100.000 de euro. Pe lângă acest premiu, artistul s-a mai ales cu o sumă frumușică de bani – pentru cele 20 de săptămâni petrecute pe insula din Republica Dominicană, aproximativ 200.000 de euro. Imediat după competiție, fostul faimos a mărturisit că banii pe care i-a câștigat îi va investi în viitorul său.

„Poate că o să-mi achiziționez un teren sau o cabană. Ceva de acest gen… O să dezvolt cea mai frumoasă tabără de cabane, la munte. Am plănuit asta din vara anului 2023”, a declarat Zannidache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`