Prima pagină » Cancan » Zanni riscă să fie eliminat de la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla la celebrul show

Zanni riscă să fie eliminat de la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla la celebrul show

25 apr. 2024, 11:00, 1 ,
în Cancan

Zanni riscă să fie eliminat de la Survivor All Stars, iart totul are loc în ediția cu numărul 45. Cum imunitatea a fost câștigată, în episodul anterior, de Ștefania Ștefan, cărțile păreau făcute pentru o eliminare din rândul celor 4 ex-Faimoși rămași în concurs.

Folosindu-se de avantajul numeric, cei 6 foști Războinici ar fi urmat să o voteze pe Ștefania Stănilă, în timp ce cealaltă Ștefania, ar fi nominalizat-o pe Ana Porgras.

Conform așteptărilor, duelul de nominalizare avea să aducă față în față două concurente din echipa Faimoșilor, una dintre ele urmând să își încheie parcursul în competiție și să părăsească insula.

Zanni riscă să fie eliminat de la Survivor All Stars

Planurile făcute în taină de concurenți nu s-au concretizat deloc la consiliul tribal. Totul s-a schimbat când Zanni a decis să utilizeze o amuletă magică găsită în junglă. Cu ajutorul ei, putea să salveze de la eliminare fie pe el, fie pe un alt concurent. El a ales-o pe Ștefania Stănilă, făcând inutile toate cele 6 voturi ale fostelor Războinice. Aici a început adevăratul haos!

Doar cele 4 voturi ale foștilor Faimoși au fost luate în calcul, aducând o surpriză neașteptată: toate voturile au fost diferite! Lipsind un criteriu clar de departajare, votul general a nominalizat pentru eliminare nu unul, ci patru concurenți, toți din echipa Faimoșilor: Sorin Pușcașu, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu și Alex Delea.

Dar adevărata șocantă a venit odată cu nominalizarea făcută de Ștefania Ștefan, deținătoarea colanului de imunitate. Motivată de dorința de a se revanșa pentru evenimentele anterioare, ea l-a nominalizat pe Zanni, câștigătorul sezonului al doilea al show-ului Survivor. Astfel, surprinzător, Zanni, desemnat anterior ca favorit, se va lupta pentru supraviețuire în duel cu cei patru ex-Războinici. Există șanse mari ca el să fie cel eliminat, ducând la o schimbare neașteptată în dinamica competiției, scrie gandul.ro.

Din ce trăiește Zanni și ce venituri are

Încă de la primele sale apariții, Zanni a câștigat popularitate în rândul telespectatorilor. Apoi, după câștigarea sezonului 2 Survivor România și revenirea în țară, Faimosul a fost solicitat pentru diverse evenimentele artistice. Deși el și Alex Velea ar fi rupt legătura, concurentul de la Pro TV a reușit să câștige bani în domeniul muzical.

Tânărul în vârstă de 26 de ani deține o firmă înregistrată în clasa CAEN: 9002, care se ocupă de activități suport pentru interpretare artistică (spectacole). Firma are o vechime de trei ani și, în anul 2022, conform unui raport, a avut o cifră de afaceri de 148.751 de lei. A avut o creștere de două procente, față de anul anterior. Cât despre profitul net, a înregistrat o scădere de 26%, în 2022, suma ajungând la 105.343 de lei.

Zanni riscă acum să fie eliminat de la Survivor All Stars, după strategiile făcute în cadrul show-ului.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024