Prima pagină » Radio » Actualitate » Zanni, la Survivor România 2022. Artistul a semnat cu ProTV

Zanni, la Survivor România 2022. Artistul a semnat cu ProTV

21 dec. 2021, 10:17,
în Radio

Zanni, artistul care a reușit să facă istorie la Survivor România 2021, revine și în cel de-al treilea sezon al celebrei emisiuni de supraviețuire. Și chiar dacă show-ul s-a mutat la o televiziune concurentă, artistul a semnat cu Pro TV și va face parte din echipa emisiunii. Cu toate acestea, încă nu este destul de clar ce rol va avea Zanni în competiția care se desfășoară în Republica Dominicană.

Pe numele real Edmond Hubert Zannidache, Zanni a devenit într-un timp foarte scurt unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară. În plus, acesta se bucură de un succes și mai are după participarea la celebra emisiune de supraviețuire de la Kanal D. Câștigarea acestui show pe cât de spectaculos, pe atât de dificil l-a ajutat să-și îndeplinească visul de a avea propria casă. Mai mult, popularitatea și celebritatea acestuia au crescut fulminant. Iar acum, surpriza cea mare este participarea lui Zanni și la sezonul al treilea al emisiunii.

Zanni, din nou la Survivor România

Popularitatea și succesul lui Zanni au crescut fulminant odată cu câștigarea reality show-ului Survivor România. În plus, artistul cu 100 de tatuaje a avut o mulțime de apariții spectaculoase în ultima vreme și a reușit să câștige inimile oamenilor. Iar acum aflăm de la el că îl vom putea vedea și în 2022 la celebra emisiune de supraviețuire din Republica Dominicană.

Cum cei de la Pro TV au preluat conceptul emisiunii de la Kanal D, s-au gândit să îl atragă și pe Zanni în echipa lor. Având în vedere că este o prezență plăcută, care face audiență și atrage numeroși fani, echipa de producție a emisiunii a considerat că telespectatorii vor fi încântați să îl revadă pe fostul câștigător.

La început, Zanni a ezitat să ofere un răspuns cu privire la implicarea lui în acest proiect. Cu toate acestea, el a revenit cu lămuriri suplimentare prin care și-a confirmat prezența la Survivor România și a oferit mai multe detalii despre ce presupune noul său job de la Pro TV.

Zanni nu va fi concurent în sezonul trei

După ce Zanni a fost întrebat de către echipa de producție a show-ului de supraviețuire dacă vrea să colaboreze, artistul a fost inițial nehotărât. Așadar, la început a fost destul de sceptic, însă mai apoi și-a dat seama că merită să încerce și astfel el s-a alăturat acestui proiect. Cu toate acestea, Zanni a precizat că nu știe prea multe despre ce are de făcut în mod concret. De asemenea, Zanni nu știe nici măcar dacă va fi nevoit să meargă în Republica Dominicană sau va face transmisiuni din țară. Cert este că artistul se va ocupa strict de partea de online.

„O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului. Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”, a precizat Zanni.

Ce s-a întâmplat de fapt între Zanni și Ana Porgras

Tot în ediția trecută a show-ului de supraviețuire, publicul a fost surprins de relația puternică ce s-a creat între Zanni și fosta mare gimnastă Ana Porgras. Și totuși, la finalul Survivor România, totul a luat o altă turnură, cei doi adresându-și cuvinte grele și acuzații care mai de care. Lucrurile s-au mai domolit între timp, iar Zanni a devenit chiar ironic cu privire la legătura creată la Survivor între el și Ana Porgras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`