Prima pagină » Radio » Actualitate » Zanni, despre relația cu Ana Porgras: „Ne-am împăcat”

Zanni, despre relația cu Ana Porgras: „Ne-am împăcat”

29 sept. 2021, 14:37,
în Radio

De curând, Zanni, câștigătorul competiției Survivor România, a făcut dezvăluiri despre relația cu fosta coechipieră Ana Porgras. După cum se știe, între cei doi ar fi fost o prietenie foarte strânsă în Republica Dominicană, care s-a terminat urât. Ambii au făcut anumite declarații care mai mult au avut rolul de a alimenta scandalul iscat. Acum, însă, se pare că timpul le-a rezolvat pe toate, iar cei doi nu mai sunt certați.

Zanni și gimnasta Ana Porgras au format o relație foarte specială de prietenie în cadrul competiției Survivor România 2021. Cei doi au fost acolo unul pentru celălalt în Republica Dominicană, până la eliminarea fostei gimnaste. Apoi, s-a observat foarte clar că Zanni i-a simțit lipsa prietenei sale, iar despre cei doi s-a zvonit de multe ori că ar forma un cuplu. Ei au negat de fiecare dată aceste speculații și au mărturisit că între ei există doar o relație de prietenie.

Zanni, despre relația cu Ana Porgras

După cearta care a avut loc în urma marii finale, Zanni și Ana Porgras nu au mai fost văzuți deloc împreună. Fanii se întreabă dacă acesta a fost finalul poveștii lor de dragoste sau nu. Pe pagina lui de Tik Tok, Zanni a primit o întrebare legată de fosta lui prietenă.

„Tu mai vrei să fii cu Ana?”, este întrebarea pe care a primit-o câștigătorul Survivor România 2021.

Și se pare că Zanni vrea să dea uitării neînțelegerea cu Ana Porgras! Câștigătorul Survivor România 2021 n-ar zice NU unei împăcări: „Dacă viața mă aduce lângă Ana…” Astfel, Zanni a răspuns printr-un videoclip, în dreptul căruia a scris cuvintele care le-au dat speranțe fanilor. El a mărturisit că i-ar fi scris fostei gimnaste și s-au împăcat. Cu toate acestea, fanii nu sunt siguri dacă Zannidache a glumit sau dacă chiar s-a împăcat cu Ana Porgras.

„I-am scris și ne-am împăcat. Și ne-am văzut și ne-am împăcat și m-am dat cu spray”, a fost răspunsul dat de Zanni.

Zanni, despre cearta cu gimnasta Ana Porgras

După întoarcerea din Republica Dominicană, Zanni a dezvăluit că relația de prietenie dintre el și Ana Porgras s-a încheiat. Artistul a povestit cum s-a ajuns la discuția care i-a stricat relația cu fosta gimnastă. Totul s-a schimbat după ce i-a citit mesajele din telefonul Anei Porgras.

„Încă de acolo oamenii mi-au spus de ce nu stau cu Ana. Încerc să nu fiu răutăcios. Nu am fost niciodată îndrăgostit de Ana, ne-am împrietenit înainte de Survivor și mi-a plăcut blândețea ei, eu am nevoie de astfel de oameni. Mă îmbunam mereu când eram cu ea, ne potriveam, dar nu ca și cuplu. În competiție, când vedeam doar «serpi» în jurul meu, îmi venea să mă lupt cu toți și la un moment dat a venit Ana și atunci ea a fost refugiul meu”, a povestit Zanni cu privire la rela’ia pe care a avut-o cu Ana Porgras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *