Prima pagină » Cultural » Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, umilit și batjocorit. „Am zis că ne dăm șorțul jos și ne luăm la bătaie”

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, umilit și batjocorit. „Am zis că ne dăm șorțul jos și ne luăm la bătaie”

05 iul. 2024, 11:11,
B, , h, , în Cultural

Zanni a povestit recent despre perioadele mai puțin frumoase din viața lui când a fost umilit și batjocorit. Tânărul a trecut prin multe experiențe neplăcute în viață, care i-au oferit o lecție importantă încă din copilărie: să nu permită nimănui să-l trateze fără respect.

Astfel, când s-a angajat la o pizzerie și colegii au încercat să-l umilească, Zanni a reacționat imediat.

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, umilit și batjocorit

Câștigătorul Survivor All Stars a făcut o serie de dezvăluiri despre perioadele mai puțin frumoase din viața sa.

„În primele zile toți trebuia să facem ceva, ni se dădea ceva de făcut. Eram ajutor de bucătar, că la ospătărie nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții și să trec înăuntru. Am muncit înăuntru. Mi-au pus ăia șorțul pe mine și spală aici, freacă aici, fă așa. Am învârtit aluatul, au văzut cât de bine mă pricep și mi-au zis doar asta să fac.

A vorbit una urât că voia pauză înainte de pauză. Ea avea pauze între pauze, puse de ea așa. Și-a dat șorțul jos și nici nu l-a dat jos să îl plece. L-a dat jos să îl pună pe mine, să mă anunțe că am mai multă treabă de făcut pentru că trebuie să îi fac și ei treaba.

Mi-a zis să fac acolo și i-am spus că indiferent că sunt în prima zi, nu vorbește așa cu mine, suntem de la egal la egal. Am zis că ne dăm șorțul jos și ne luăm la bătaie, nu există așa ceva. Toată treaba asta de justițiar, de corectitudine pleacă din copilărie. 10.000 de picioare în cap, la ultimul picior în cap m-am ridicat și am zis că de aici se opresc toate picioarele în cap.

Când cineva vorbește urât, se rățoiește, vrea să înjure sau să scuipe, se trezește ăla de la 16 ani, care a zis că nu mai ia niciun picior în cap. Orice picior în cap, se întorc 100 în capul vostru”, a povestit Zanni în podcastului moderat de Bursucu.

Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars

Zanni vrea să investească suma câștigată la Survivor All Stars, așa cum a făcut și în sezonul doi. Atunci, faimosul și-a achiziționat o locuință, iar acum are planuri și mai mari.

„O să îmi dau seama atunci când o să îi primesc. Nu m-am gândit acum. Poate că o să-mi achiziționez un teren sau o cabană. Ceva de acest gen…”, a declarat Zanni.

Faimosul a mărturisit încă de când a fost desmenat câștigător că are o idee de afacere, pe care abia așteaptă să o pună în practică.

„Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planul ăsta din vara anului 2023”, spunea faimosul.

Deși premiul este de 100.000 de euro, din această sumă vor fi deduse impozitele, statul aplicând un impozit de 16% pe întreaga sumă, astfel că Zanni va rămâne în mână cu doar 84.000 de euro. Însă, artistul a semnat un contract cu Pro TV, prin care primește 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție.

Chiar dacă acum s-au așezat toate pentru Zanni, în trecut acesta a avut și episoade în care a fost umilit și batjocorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024