Prima pagină » Cancan » Zanni, atac dur la adresa Alexandrei Stan: ”Nu are ce căuta în acest concurs”

Zanni, atac dur la adresa Alexandrei Stan: ”Nu are ce căuta în acest concurs”

01 feb. 2021, 13:43,
în Cancan

Chiar dacă s-a speculat că între cei doi ar fi o idilă, Zanni a lansat un atac dur la adresa Alexandrei Stan. Acesta a dat de pământ cu cântăreaţa şi a spus că nu are ce căuta în acest concurs.

Pe măsură ce Survivor România se apropie de final, concursul scoate ce e mai rău din concurenţi iar aceştia încep să spună şi mai mult lucrurilor pe nume.

Concurenţii, despre verigile slabe ale echipelor

Pe măsură ce competiţia se apropie de final, concurenţii încep să spună şi mai mult lucrurilor pe nume. Astfel într-una dintre discuţiile purtate, concurenţii au declarat cu subiect şi predicat care sunt verigile slabe ale echipelor.

”Cosmin: Clar la noi în echipă sunt două verigi slabe, la fete, Georgiana şi Alexandra. Alexandra are temerile ei, aţi văzut, de multe ori nu vrea să intre, nu vrea să joace. Pe de o parte o înţeleg. Dacă îi e teamă, nu poţi forţa pe cineva să facă ceva ce îi e teamă, nu ai ce face, dar… Georgiana am senzaţia că efectiv nu o interesează.

Morosanu: Da, ea merge, o doare fix în… Nu are nicio treabă.

Roxana Nemes: Nu ştiu dacă sunt de părere cu Zanni, cum că ar trebui să curăţăm echipa… Ideea e că suntem foarte mulţi şi este greu şi când suntem pe traseu, când votăm care cu care să joace, noi fetele rămânem pe tuşă şi poate rămânem cele care am putea aduce punct.

Zanni: Dacă o să avem un joc foarte important cu un premiu foarte mare, atunci o să ne pară rău că nu au plecat verigile slabe.

Dacă mai vine o comunicare, o să-ţi pară rău… Când o să vină mâncăruri mari, recompense mari, ce faci? Câştigăm acum şi rămânem cu ele în echipa şi pierdem. Nu ai ce să întăreşti, se vede că nu pot mai mult de atât!”

Zanni, atac dur la adresa Alexandrei Stan

La un moment dat, concurenţii au ajuns la concluzia că între Zanni şi Alexandra ar exista o chimie aparte şi că ar fi vorba de o idilă.

”Este o apropiere mai specială între Alexandra şi Zanni, însă cred că este vorba doar de amiciţie şi o conexiune ca şi prieteni. Se înţeleg bine din punctul ăsta de vedere. Eu aşa văd, dacă e ceva mai mult… nu mă pot exprima. O să iasă la iveală pe parcurs”, a declarat Faimosul Cosmin Stanciu, potrivit wowbiz.ro.

Însă, Zanni neagă orice legătură şi mai mult, considera că nu are ce cauta artistă în competiţie. Nu e un membru important al echipei şi îşi doreşte ca aceasta să părăsească competiţia.

”Dacă e să pierdem noi şi să fie un nominalizat la Razboinci şi unul de la Faimoşi, cumva nu ne oferă nouă garanţia că iese verigă slabă pe care o vom vota. Te gândeşti că Alexandra Stan are fani, dar fanii ei o iubesc pe ea cum este în afară concursului, nu ai cum să iubeşti prezenta Alexandrei Stan în acest concurs pentru că Alexandra Stan nu are ce cauta în acest concurs!„, a declarat artistul.

Zanni, dezvăluiri emoţionante: „O iubesc şi acum”

Zanni, aşa cum îi spun prietenii, şi-a deschis sufletul despre viaţa amoroasă înainte să plece la “Survivor România”, în în timp ce se afla în emisiunea pe care o are Pepe pe canalul sau de YouTube. În vârstă de 22 de ani, a dezvăluit că transformarea lui ca individ a început după ce a fost dat afară din casă, iar la acea vreme era împreună cu o femeie de care este încă îndrăgostit.

“Am zis la un moment dat că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu… Până acum, n-am avut nici o relaţie. M-am îndrăgostit o singură dată în viaţa mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani. Cu un an înainte nu existăm, atunci m-au dat afară din casă şi atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea”, a povestit Zannidache în cadrul emisiunii “BarOnline”, moderată de Pepe.

Cu emoţii, artistul şi-a continuat şirul dezvăluirilor şi a spus că relaţia cu fostă iubită a durat trei ani şi că a făcut multe sacrificii pentru ea. În urmă cu câteva luni, Zannidache i-a scris un mesaj, însă, ea l-a blocat peste tot înainte să îi răspundă la gândurile pe care i le-a transmis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`