Prima pagină » Cancan » Zanni are o relație și se gândește deja la nuntă. „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Zanni are o relație și se gândește deja la nuntă. „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

19 iun. 2024, 14:13,
BZI.ro, în Cancan

Zanni, câștigător de două ori la Survivor, a recunoscut că are o relație și se gândește deja la nuntă și chiar la copii. Cu toate acestea, el nu a dat detalii cu privire la identitatea partenerei sale, însă va face tot posibilul să o facă fericită. Nu în ultimul rând, Zanni consideră că e timpul să se așeze la casa lui.

După ce a câștigat Survivor All Stars, Zanni a dat lovitura și pe plan sentimental. Tânărul a dezvăluit că este într-o relație și se gândește deja la nuntă și copii.

Zanni are o relație și se gândește deja la nuntă

După ce a devenit Supraviețuitorul Suprem, Zanni a reușit să intre din nou în atenția publicului și să se bucure de o popularitate aparte. Acest lucru i-a adus admirație din partea domnișoarelor, care își doresc o relație cu acesta. Artistul spune că e pregătit să-și întemeieze o familie și a început deja căutările pentru o viitoare soție. Se pare că tânărul este deja într-o relație, pe care vrea să o țină departe de ochii curioșilor.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Zanni spune că nu s-a gândit încă la cum își va cere iubita în căsătorie, dar este sigur că femeia de lângă el va fi foarte norocoasă.

„Când o să fie momentul ăla (n.r. – cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, a mai spus campionul de la Survivor.

Ce spune despre scandalul cu Alex Velea

Zanni și Alex Velea au avut o colaborare de lungă durată, dar contractul dintre cei doi s-a rupt în urmă cu un an și atunci s-a terminat orice prietenie. Concurentul Survivor All Stars a dezvăluit noi informații despre acest conflict și a spus de ce a încheiat, de fapt, colaborarea, după ce s-a zvonit că ar fi fost vorba de bani la mijloc.

„Asta înseamnă recunoștință, să povestești lucrurile frumos și să nu dai aceste răspunsuri (n.r. – dacă a fost furat de Alex Velea), nu am cum să răspund la asta, asta înseamnă recunoștință. Nu că m-a ajutat, pentru că unor lucruri pot să le spun pe nume. Eu știu cum funcționează lucrurile și pot fi recunoscător că a fost o lecție pentru mine, atât timp cât am învățat ceva, nu vreau să spun lucrurilor pe nume. Alex Velea este o lecție, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

După ce au rupt contractul, cei doi nu s-au ai văzut deloc și nici nu și-au mai vorbit. Zanni e de părere că povestea lor s-a consumat deja și că totul între ei a fost doar o afacere.

„Nu m-am întâlnit cu el, să spunem ce? El mi-a spus ce avea de zis. Eu nu am crezut în nicio poveste de la începutul relației noastre. Da (n.r. – crede că totul a fost la nivel de business, fără prietenie) și instinctul nu m-a înșelat niciodată, de asta am plecat. Nu vreau să intru mai mult în povești, cred că a fost o lecție bună, trebuie să plătești pentru orice în viața asta”, mai spune el.

Zanni spune că momentul decisiv în care și-a dat seama că locul său nu mai este în acel studio a fost atunci când a început să i se ceară o altfel de imagine față de ceea ce era el în realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *