Prima pagină » Cancan » Zanni are o casă verde full smart, pe care și-a luat-o după primul trofeu Survivor. „A fost visul meu!”

Zanni are o casă verde full smart, pe care și-a luat-o după primul trofeu Survivor. „A fost visul meu!”

31 mai 2024, 14:29,
BZI.ro, în Cancan

Zanni a câștigat Survior All Stars România 2024, devenind astfel dublu câștigător al show-ului, după victoria din 2021, când a plecat și atunci acasă cu marele premiu. După ce a obținut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, Zanni a primit un premiu 100.000 de euro și titlul de câștigător.

Dublu câștigător la Survivor

Zanni a primit două trofee după participarea la Survivor, unul în 2021 și unul acum, în 2024 care vor sta „frumos în casa cumpărată tot din Survivor”. Mândru foc de realizarea lui, Zanni a spus că visa de acum trei ani să devină dublu câștigător și, în sfârșit, dorința lui s-a îndeplinit, potrivit Unica.

„Dublu campion Survivor, ăsta a fost visul meu de când m-am înscris la Survivor. Înainte să începem Survivor în 2021, acum 3 ani, ne-a aliniat producătorul să ne facă instructajul ca în armată. Și vorbea unul de unul din altă țară care a câștigat Survivor de două ori.

De atunci am treaba asta, m-am canalizat. Mi se pare glorios doar să intru la Survivor, după mi-am pus targetul să-l câștig și apoi am auzit de unul care l-a câștigat de două ori și am zis – Wow! Deci trebuie să țintesc mai sus decât mă gândeam eu vreodată. Mi se părea incredibil! Acum s-a întâmplat – de două ori campion, două trofee care o să stea frumos în casa cumpărată tot din Survivor și o să fie apreciat de sufletul ăsta schimbat tot de Survivor. Wow”, a transmis Faimosul.

Zanni are o casă verde full smart

În 2021, după câștigarea primului premiu la Survivor România, Zanni anunța că și-a achiziționat prima lui locuință – un apartament cu două camere în București.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta… Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a transmis Zanni la acea vreme.

Artistul a făcut apoi următorul pas și și-a cumpărat o casă full smart prevăzută cu piscină și curte. Într-o descriere pe rețelele de socializare, dublul câștigător Survivor România spune că locuința se află pe un teren de 500 metri pătrați, are 172 metri pătrați, cinci camere, trei băi, panouri fotovoltaice și este complet mobilată și utilată în stil modern.

Zanni s-a gândit la un moment dat să renunțe la casă pentru a reveni să locuiască în București și pusese casa la vânzare pentru 240.000 de euro. Dar intenția lui de a vinde casa full smart a rămas, deocamdată, neconcretizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *