Prima pagină » Cancan » Zanni ar avea o greutate mai mică decât a Anei Porgras. Câte kilograme are finalistul Survivor

Zanni ar avea o greutate mai mică decât a Anei Porgras. Câte kilograme are finalistul Survivor

30 mai 2024, 13:04,
BZI.ro, în Cancan

Fără doar și poate, Zanni este un concurent cu greutate în competiția Survivor, însă în privința kilogramelor, lucrurile stau altfel. Astfel, artistul nu are un fizic care să surprindă prin dimensiuni, însă este bine lucrat. Cu toate acestea, potrivit unor observații destul de pertinente, Zanni ar fi în prezent mai slab decât Ana Porgras.

Zanni este unul dintre concurenții de la Survivor Sll Stars care are o poveste de viață absolut impresionantă. Acest lucru i-a adus simpatia publicului și susținerea celor de acasă. Nu este singurul lucru care i-a făcut pe oameni să-l îndrăgească. Parcursul său în Republica Dominicană a fost unul impresionant, dar regulile care au părut să fie schimbate pentru el nu au fost pe placul fanilor emisiunii, potrivit Cancan.

Zanni ar avea o greutate mai mică decât a Anei Porgras

Zanni este unul dintre cei trei mari finaliști de la Survivor All Stars 2024. Acesta a avut un parcurs spectaculos, atrăgând atât admirație, cât și critici din partea telespectatorilor. Cu toate acestea, mulți s-au întrebat: câte kilograme are Zanni, de fapt, finalistul? Se pare că acesta este mai slab decât Ana Porgas, fosta sa iubita și colegă de emisiune!

Faimosul este câștigătorul Survivor 2021, iar atunci, în timp ce se afla în Dominicană, între el și Ana Porgas s-a înfiripat o poveste de dragoste. Din nefericire, relația dintre ei nu a funcționat, iar acum s-au revăzut, din nou, acolo unde a început povestea lor. De-a lungul timpului, având în vedere diferențele musculare dintre cei doi, mulți s-au întrebat: câte kilograme are Zanni, de fapt? Iar faimosul a venit cu răspunsul. Se pare că este mai slab decât fosta sa iubită!

Zannidache a dezvăluit, chiar înainte de semifinala de miercuri noapte, ce greutate are de fapt.

„Am 60 de kilograme, dar în atitudine cântăresc mai mult decât toți”, a susținut artistul.

Și chiar așa a fost! Zanni a terminat proba din semifinală pe locul 1,  asigurându-și, astfel, locul în marea finală. Revenind la cântar, trebuie precizat că aceste 60 de kilograme reprezintă greutatea lui Zanni de dinainte de Survivor All Stars. Fără doar și poate, în cele 5 luni de „făcut foamea”, a slăbit considerabil – ca toți ceilalți concurenți, de altfel -, ajungând acum, cel mai probabil, la aproximativ 54 de kilograme, adică mai puțin decât fosta lui iubită și colega de la All Stars, Ana Porgras, ex-gimnasta având o greutate declarată de 56 de kilograme.

Ce venituri are Zanni

Încă de la primele sale apariții, Zanni a câștigat popularitate în rândul telespectatorilor. Apoi, după câștigarea sezonului 2 Survivor România și revenirea în țară, Faimosul a fost solicitat pentru diverse evenimentele artistice. Deși el și Alex Velea ar fi rupt legătura, concurentul de la Pro TV a reușit să câștige bani în domeniul muzical.

Tânărul în vârstă de 26 de ani deține o firmă înregistrată în clasa CAEN: 9002, care se ocupă de activități suport pentru interpretare artistică (spectacole). Firma are o vechime de trei ani și, în anul 2022, conform unui raport, a avut o cifră de afaceri de 148.751 de lei. A avut o creștere de două procente, față de anul anterior. Cât despre profitul net, a înregistrat o scădere de 26%, în 2022, suma ajungând la 105.343 de lei.

De altfel, a mai câștigat bani din galele MMA, dar și în urma contractului cu Pro TV – pentru prezentarea emisiunii de pe Voyo, și anume Survivor: ExtraShow. În perioada în care a prezentat, ar fi câștigat peste 10.000 de euro, conform informațiilor apărute în presă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024