Prima pagină » Actualitate » Zanni a spus adio burlăciei! Cu cine se iubește câștigătorul Survivor All Stars

Zanni a spus adio burlăciei! Cu cine se iubește câștigătorul Survivor All Stars

20 iun. 2024, 08:14,
în Actualitate

După ce a reușit să câștige Survivor All Stars, artistul a revenit în România și și-a făcut iubită, iar relația pare să fie una extrem de serioasă. Astfel, Zanni a spus adio burlăciei. Despre fostul Faimos s-a spus că s-ar fi combinat cu Ana Porgras sau Alexandra Duli. Cine este de fapt misterioasa iubită?

Zanni a spus adio burlăciei!

După ce a dat totul pentru a câștiga Survivor All Stars 2024 și s-a bucurat de succes, Zanni se concentrează acum și pe viața sa personală. Artistul a dezvăluit că și-a făcut iubită și că este extrem de fericit alături de aceasta.

În plus, fostul Faimos visează deja la căsătorie. În timpul emisiunii de la Pro TV, toată lumea a observat chimia dintre el și Ana Porgras, dar și faptul că s-a apropiat, la un moment dat, de Alexandra Duli.

Acum, cântărețul a oferit câteva detalii despre viața sa amoroasă, subliniind că relația este încă la început și că intenționează să o ia ușor.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a spus Zanni.

Ce urmează să facă Zanni

Artistul precizat că, deși nu a planificat încă modul în care își va cere iubita în căsătorie, este convins că femeia de lângă el va fi extrem de norocoasă.

„Sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor. Când o să fie momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc. Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, a menționat Zanidache.

Zanni a crescut într-un orfelinat și nu a avut niciodată o familie, dar, cu toate astea, artistul este convins că are capacitatea de a-și întemeia propriul cămin.

„Asta e personalitate de depresiv (n.r. – să se gândească la faptul că nu va reuși să-și întemeieze familie), eu nu am avut asta. Eu m-am gândit oare când se va întâmpla, știind că sunt foarte selectiv. Mă gândeam dacă va fi ceva pe gustul meu ca să zic că e nevasta mea. Acum mă văd, nu știu când, s-ar putea să mă ia prin surprindere. Cred că se va întâmpla repede, așa simt eu acum, pentru că sunt prea bine”, a mai spus artistul.

Acum, Zanni este gata să înceapă un nou capitol în viața sa, alături de o persoană specială. După ce Zanni a spus adio burlăciei, fanii săi așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua această poveste de dragoste și să îi fie alături în noile provocări ale vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *