Prima pagină » Cancan » Zanni a dat cărţile pe faţă după ce a câştigat Survivor All Stars: “Eu în fața camerelor mă comport exact cum mă comport în spate” 

Zanni a dat cărţile pe faţă după ce a câştigat Survivor All Stars: “Eu în fața camerelor mă comport exact cum mă comport în spate” 

04 iun. 2024, 11:18,
în Cancan

Venit din Republica Dominicană, Zanni a dat cărţile pe faţă după ce a câştigat Survivor All Stars.

Deși finala Survivor All Stars s-a încheiat de o săptămână, competiția continuă să stârnească interes. Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu s-au luptat pentru trofeu și premiul de 100.000 de euro, iar Zanni a ieșit învingător, datorită voturilor primite din partea fanilor.

Zanni a oferit detalii inedite despre culisele competiției, dezvăluind momente emoționante și strategii din spatele jocului. Victoria sa a stârnit diverse reacții, dar artistul rămâne recunoscător pentru sprijinul fanilor și pentru experiența unică trăită în Republica Dominicană.

Zanni a dat cărţile pe faţă după ce a câştigat Survivor All Stars

După o aventură de cinci luni în Republica Dominicană, plină de probe solicitante și condiții austere, Zanni a reușit să pună mâna pe trofeul Survivor All Stars. Într-un interviu acordat Știrilor Pro TV, artistul a dezvăluit care a fost, de fapt, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat pe parcursul competiției.

Contrar așteptărilor, care s-ar fi putut îndrepta spre lipsa mâncării sau a celor dragi, Zanni a mărturisit, cu o doză de umor, dar și cu seriozitate, că cel mai dificil aspect a fost controlul impulsurilor și evitarea conflictelor cu ceilalți concurenți.

Astfel, se conturează o imagine complexă a experienței lui Zanni la Survivor, una marcată nu doar de probele fizice și lipsurile materiale, ci și de provocările mentale și emoționale generate de interacțiunile intense cu ceilalți concurenți.

„Cel mai greu a fost să nu ne luăm la bătaie. Voiam să îi iau la bătaie pe toți. Eu sunt în fața camerelor și eu mă comport exact cum mă comport în spate. Am învățat că nu e bine să mai vorbim urât. Mi-e rușine de oamenii care mă susțin și mi-e rușine de faptul că băi, am o vârstă, am înțeles. La 20 de ani înjuram, la 21-22 stăteam la cămin, acum gata, nu mai am nicio scuză. Sunt responsabil de ceea ce scot e gură. Sunt bătrân, că psihic am 60 de ani. Pot să mă exprim și elegant. Nu mai trebuie să înjur. Înainte nu cred că reușeam”, a spus Zanni la Pro TV.

„Sunt șanse să îți faci prietenii într-o astfel de competiție, însă invidiile au fost acum destul de mari”, a mai adăugat acesta.

Ce spune despre parcursul pe care l-a avut la Survivor

Deși se declară mulțumit de evoluția sa în competiția Survivor All Stars, Zanni nu este convins că a reușit să lege prietenii autentice pe parcursul celor 5 luni petrecute în Republica Dominicană alături de ceilalți concurenți.

Artistul recunoaște că, deși contextul ar fi putut favoriza formarea unor relații strânse, atmosfera tensionată, marcată de invidie și conflicte, l-a făcut să fie rezervat în privința definirii prieteniei cu unii dintre participanți.

Astfel, Zanni pare a trage o concluzie nuanțată asupra experienței sale la Survivor, subliniind atât satisfacția personală legată de performanța sa, cât și dificultățile de a construi relații durabile în condițiile intense ale competiției.

„Sunt foarte mulțumit de mine cum m-am descurcat. Ne-am bătut frumos, bărbătește, nu am trecut nici o limită, nu ne-am înjurat, nu ne-am bătut. Acolo ajungi la niște tensiuni atât de mari încât e de apreciat că oamenii maxim au mai țipat unul la altul. Sunt șanse să îți faci prietenii într-o astfel de competiție, însă invidiile au fost acum destul de mari încât nici nu știu cine, cum, ce. Nici nu vreau să spun că nu mi-am făcut prieteni. Eu am rămas cu sufletul deschis față de toți. Îmi amintesc cu drag, chiar dacă am fost rivali, au încercat și s-au prefăcut. Nu mi-a fost frică de competitori. Eu m-aș fi luat la trântă cu toți”, a mai declarat Zani despre Survivor All Stars 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`