Prima pagină » Cancan » Xonia, criticată pentru că a pozat în Playboy. De ce s-a despărțit frumoasa artistă de iubitul ei

Xonia, criticată pentru că a pozat în Playboy. De ce s-a despărțit frumoasa artistă de iubitul ei

17 mai 2022, 10:18,
în Cancan

Celebra cântăreață Xonia a fost criticată pentru că a pozat în Playboy. Blondina a făcut furori la începutul carierei sale cu un pictorial incendiar în revista pentru bărbați, însă ulterior a avut parte de replici dure și ironii. Cu toate acestea, Loredana Sachelaru pe numele ei real a trecut peste criticile celor din jur și și-a încercat norocul în muzică, iar în prezent se bucură de succes pe plan profesional.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de viața privată. Xonia are un trecut amoros tumultuos, iar de curând a anunțat că relația ei de dragoste cu un celebru milionar a ajuns la final. Iată de ce s-a despărțit frumoasa artistă de iubitul ei.

Xonia, criticată pentru că a pozat în revista Playboy

Una dintre cele mai provocatoare apariții în showbiz-ul autohton, Xonia, a fost criticată pentru că a pozat în revista Playboy. Artista a fost protagonista unui pictorial incendiar pe vremea când debuta în lumina reflectoarelor, iar ipostazele extrem de sexy au pus pe jar inimile bărbaților.

Artista a mărturisit cu sinceritate că după apariția în Playboy a fost propulsată în atenția publicului, dar după o perioadă piesele sale muzicale nu au prins atât de bine la public. Astfel, cântăreața a fost nevoită să se reinventeze, să opteze pentru o schimbare a stilului muzical și să colaboreze cu artiști faimoși de peste hotare.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Xonia a fost mereu discretă când vine vorba de planul personal. Aceasta s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme de sănătate, iar pe plan amoros a avut parte de multe provocări.

De curând, vedeta s-a despărțit de iubitul ei și se dedică momentan carierei. Xonia este o prezență activă și în mediul online unde postează fotografii provocatoare. Printre cântărețele care au pozat în Playboy se află și Anda Adam. Aceasta face furori și în prezent cu formele sale și silueta fără cusur. Și Raluca Podea își surprinde fanii cu poze nud pe rețelele de socializare, spre încântarea publicului masculin.

Ce spune frumoasa artistă despre fostul iubit

Xonia a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de doi ani alături de un prosper om de afaceri american. Michael i-a cucerit imediat inima celebrei artiste, iar în ultimul an erau de nedespărțit. Când toți se așteptau la căsătorie, Xonia și iubitul ei au anunțat că se despart, spre surprinderea fanilor.

Cântăreața a vorbit despre fostul partener de viață, însă nu a dorit să ofere detalii despre motivele care au dus la separarea definitivă a celor doi.

„Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație, trebuie să existe acea chimie. Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat la despărțirii nu o să-l spun niciodată. (…)

Nu știi niciodată ce va fi! Noi acum suntem doar buni prieteni! O să-l plimb pe aici prin România, să îi arăt locurile. Vedem ce se mai întâmplă.

Ce nu i-aș putea niciodată ierta unui bărbat? Ar fi în primul rând abuzul, fizic sau emoțional, de orice fel! Aș putea sa trec peste infidelitate, numai dacă nu aș afla că mă înșală! Dacă afli ce rost mai are să mai stai în relația aia!“, a declarat vedeta.

Celebra artistă Xonia a fost criticată pentru că a pozat în Playboy, dar în prezent se bucură de celebritate. Cântăreața are o carieră de succes și este apreciată de public. Vedeta s-a despărțit de iubitul ei, iar în prezent se dedică în totalitate muzicii și își dorește să își surprindă admiratorii cât mai curând cu piese inedite.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *