Prima pagină » Cancan ultimă oră » Xonia a uimit nud: Ce va face cântăreața la Survivor 2022

Xonia a uimit nud: Ce va face cântăreața la Survivor 2022

16 dec. 2021, 15:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Xonia a avut apariții nud absolut incendiare, atât în clipurile sale cât și în fotografiile de pe Instagram. Xonia a decis să pună pauză în cariera sa muzicală și vrea să lupte pentru marele premiu de la „Survivor România”, având parte de o experiență de neuitat în Republica Dominicană.

Cu siguranță, fanii vedetei o cunosc pe Xonia datorită aparițiilor sale fierbinți, în ipostaze sexy și senzuale. De la începutul carierei sale, cântăreața nu s-a ferit să își arate formele sale sexy și apetisante. Xonia s-a născut în Australia, însă cariera ei muzicală a început din moment ce s-a mutat în România. Prezența ei în showbiz-ul românesc a stârnit o mulțime de reacții.

xonia in platou de televiziune cu mainele in sus

Xonia a avut apariții nud absolut incendiare

Xonia, nud: Apariție într-un videoclip ce a încins imaginația bărbaților

Xonia se pregătește pentru o nouă provocare și anume competiția „Survivor România”. Foarte recent, pe profilul vedetei a apărut o poză în care cântăreața apare foarte sexy. Îmbrăcată doar într-un sutien de dantela peste care avea un sacou deschis, Xonia pozând într-o ipostază de învingătoare. Competiția încă nu a început, dar Xonia este extrem de entuziasmată. Curajoasa cântăreață și-a întrebat fanii dacă se va descurca în această competiție, la care a primit zeci de comentarii de susținere.

Nu doar înscrierea la competiția „Surviver România” demonstrează că vedeta are curaj. Cântăreața a reușit pe parcursul întregii cariere să-și uimească fanii prin aparițiile sale. După ce Xonia a scăpat de acele câteva kilograme în plus, aceasta a decis să se dezbrace complet în paginile unei reviste dedicate bărbaților.

De asemenea, pentru a reuși să încingă spiritele odată cu lansarea unui videoclip alături de J Balvin, cântăreața a decis să abordeze câteva ținute extrem de sexy. Xonia era foarte entuziasmată că visul de a colabora cu J Balvin s-a împlinit, astfel încât cântăreața și-a pus drept scop să creeze un videoclip absolut incendiar.

selfie xonia machiata frumos

Xonia s-a născut în Australia

Xonia a pozat pentru Playboy: În ce ipostază apare cântăreața în fotografiile provocătoare

Xonia a acceptat și provocarea celor de la Playboy, pozând nud în una dintre cele mai celebre reviste. Cântăreața apărea în poze absolut goală, pe o plajă albă, cu valuri turcoaz. Pozele vedetei erau absolut incendiare, înfierbântând spiritele.

În apariția ei din Playboy, Xonia se laudă cu formele ei splendide, având parte de o siluetă de fotomodel. De asemenea, după apariția sa din Playboy, Xonia s-a mai pozat nud, însă de data aceasta pentru un videoclipul piesei „Remember”.

xonia in timp ce face sport imbracata in costum de baie sexy

Fanii vedetei o cunosc pe Xonia datorită aparițiilor sale fierbinți

Clipul surprinde foarte bine latura sexy a Xoniei, după spusele vedetei, în ultima perioada aceasta a trecut printr-o serie de schimbări. Cântăreața este convinsă că imaginea ei a evoluat cu ajutorul unor oameni profesioniști dar și a efortului propriu.

În pozele sale de pe Instagram, Xonia apare frecvent în ipostaze fierbinți și în ținute extrem de sexy. Printre ultimele fotografii de pe rețelele de socializare, cântăreața apare într-un costum de baie, extrem de minuscul, în timp ce face exerciții pe un stepper.

Aparițiile sale sexy în public sunt datorate și stilului vestimentar pe care Xonia îl are. Vedeta a demonstrat și în competiția „Bravo, ai stil”, în care a participat, că este adepta stilului sexy. Fotografiile în care Xonia apare nud sau în ipostaze sexy sunt cele mai apreciate și comentate de către public.

xonia sexy intr-o piscina

Xonia se pregătește pentru o nouă provocare și anume competiția „Survivor România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
16 iulie 2024
16 iulie 2024