Prima pagină » Radio » Actualitate » Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan. Cântăreața nici nu avea dreptul să conducă în România

Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan. Cântăreața nici nu avea dreptul să conducă în România

23 iun. 2023, 10:26,
în Radio

După cazul Anei Morodan, și Xonia a călcat strâmb și a fost prinsă băută și drogată la volan, după ce a fost oprită de poliție. Artista a fost trasă pe dreapta, vineri dimineața, la ora 4.00, de un echipaj al Poliției Rutiere. Mai mult, agenții respectivi au constatat că Xonia nici nu avea dreptul de a conduce în țara noastră.

Xonia este cântăreață, compozitoare, model, actriță și dansatoare australiană de origine română. Ea s-a născut pe 25 iunie 1989 în Melbourne, Australia, din părinți români. Numele ei la naștere este Loredana Sachelaru, dar se promovează drept Xonia încă din adolescență. A fost aleasă să reprezinte Australia la Festivalul „Cerbul de Aur”, unde a cântat două melodii.

Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan

După cazul Anei Morodan, care a cutremurat o țara întreagă, o nouă vedetă a călcat strâmb. Este vorba despre o cunoscută cântăreață, care a fost trasă de dreapta de un echipaj de poliție pe o stradă din Sectorul 2. După verificări, Poliția a constatat că nu avea nici dreptul de a conduce în România.

Cântăreața Xonia a fost oprită în trafic, vineri dimineața, în jurul orei 4, de un echipaj al Poliției Rutiere. În urma verificărilor, artista a ieșit pozitivă la alcool și substanțe interzise. Astfel, la testul antialcool, artistei i-a ieșit o concentrație de 0,30 g/l alcool pur în aerul expirat.

„Eu în momentul de față nu pot să vă dau nicio declarație. Îmi pare rău!”, le-a declarat Xonia, reporterilor SpyNews.ro.

Xonia s-a ales cu dosar penal

Mai mult de atât, poliția a transmis printr-un comunicat că, în afara faptului că oamenii legii au prins-o pe artistă conducând sub influența alcoolului, dar și a substanțelor interzise, cântăreața nici nu avea dreptul de a conduce un autoturism pe teritoriul României. În cauză s-a deschis un dosar penal.

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336, alin. 2 și art. 335, alin. 2, din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicatul poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`