Prima pagină » Lifestyle » Beauty » WOW! Handbalista momentului in Romania si in lume, Cristina Neagu, asa cum nu au mai vazut-o vreodata. Iata cum arata in lenjerie intima

WOW! Handbalista momentului in Romania si in lume, Cristina Neagu, asa cum nu au mai vazut-o vreodata. Iata cum arata in lenjerie intima

17 dec. 2015, 15:26,
BZI.ro, în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:37744;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Cristina Neagu este handbalista momentului pe plan mondial, dupa ce a marcat de 15 ori in poarta Danemarcei si a impins Romania in semifinalele Campionatului Mondial.
In varsta de 27 de ani, Cristina Neagu a fost handbalista anului in 2010, cand Romania a cucerit bronzul european, chiar in Danemarca. Cristina a invatat handbalul la CSS 2 Bucuresti. A debutat in prima liga la 18 ani, la Rulmentul Brasov, acolo unde a jucat in perioada 2006-2009, dupa care s-a transferat la Oltchim Ramnicu Valcea. Un club cu care s-a lansat in handbalul mare, cu care a si jucat in fazele superioare ale cupelor europene, inclusiv in finala Ligii Campionilor.
A parasit formatia olteana dupa patru ani, in 2013, dar si dupa ce a suferit o operatie complicata la cartilagiul umarului drept in 2010. A revenit pe teren pe 10 octombrie 2012, dupa 605 zile de pauza. Apoi, dintr-o accidentare a dat in alta, caci in ianuarie 2013 a facut o ruptura de ligamente incrucisate la genunchi! Aceasta leziune a tinut-o pe bara 6 luni. Valoarea si-a spus insa cuvantul si in cazul Cristinei, care a fost transferata la Buducnost desi era inca in convalescenta. Treptat, si-a revenit, cei de la noua echipa de club nu au fortat-o cand nu trebuia si astfel a ajuns, in doi ani, cea mai buna valoroasa jucatoare din Liga Campioanelor, competitie pe care a si castigat-o anul acesta, ea fiind si golghetera competitiei.
Iata mai jos o imagine pe care fanii Cristinei nu au mai vazut-o, cu idolul lor in costum de baie, la plaja.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *