Prima pagină » Eveniment-Social » Workshop dedicat personalului didactic-auxiliar al UAIC: „Respirația sănătoasă și managementul stresului”
Workshop dedicat personalului didactic-auxiliar al UAIC: „Respirația sănătoasă și managementul stresului”

Workshop dedicat personalului didactic-auxiliar al UAIC: „Respirația sănătoasă și managementul stresului”

10 oct. 2024, 14:40,
în Eveniment-Social

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) organizează joi, 17 octombrie 2024, în intervalul orar 14:00 – 16.00, la Casa Universitarilor Iaşi (sala „Ion Simionescu”), workshop-ul EC2U „Healthy breathing and stress management / Respirația sănătoasă și managementul stresului”, dedicat personalului didactic-auxiliar al UAIC (indiferent de serviciul/departamentul instituției în care lucrează). Evenimentul are loc în cadrul Institutului Virtual de Sănătate și Stare de Bine GLADE EC2U și este organizat de către reprezentanții UAIC din pachetul 4 de lucru al proiectului Alianței EC2U.

Evenimentul va oferi participanților oportunitatea de a învăța tehnici simple și eficiente de respirație care pot fi aplicate în situații de stres din activitatea de zi cu zi și la locul de muncă.

Respirația corectă poate ajuta la reducerea nivelului de stres, îmbunătățirea concentrării și a clarității mentale, precum și la gestionarea emoțiilor intense. Prin învățarea unor tehnici de respirație adecvate, participanții pot dezvolta abilități practice pentru a face față stresului într-un mod sănătos și eficient, contribuind astfel la îmbunătățirea echilibrului și bunăstării lor generale.

Numărul de locuri disponibile pentru această sesiune este 84 și se vor aloca pe principiul „primul venit, primul servit”, în acord cu înscrierile primite până la data de 15 octombrie 2024 prin completarea formularului disponibil la următorul link: https://forms.gle/WTXvfyEr4MvJN99g6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`