Prima pagină » Local » Wizz Air recrutează însoțitori de zbor și piloți la Iași

Wizz Air recrutează însoțitori de zbor și piloți la Iași

11 feb. 2022, 10:55,
Ana Crețu în Local

Compania Wizz Air își continuă campania de recrutare pentru următoarele două luni în România. Anul acesta compania aeriană urmărește să angajeze mai mulți însoțitori de zbor și piloți.

Se vor organiza 11 evenimente de recrutare pe teritoriul țării, patru dintre ele fiind la Iași. Wizz Air încurajează înscrierile atât pentru însoțitorii de zbor cu experiență, cât și pentru doritorii fără experiență.

personalul wizzair langa avion

Angajații se vor putea bucura de mai multe bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie

Wizz Air își mărește echipa: Însoțitori de zbor și piloți, recrutați la Iași

S-a dat startul înscrierilor pentru doritorii care au visat la o carieră în nori. Wizz Air este o companie aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa. Anul acesta, ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de zbor, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul următoarelor două luni.

Acestea vor avea loc în Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Bacău și Craiova, oferind însoțitorilor de zbor șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air și de a aplica în aceeași zi pentru o poziție vacantă în echipa companiei aeriene.

La Iași, recrutările vor avea loc pe 25 februarie 2022, 8 și 17 martie, la Hotel Internationalși pe 11 martie 2022, la Hotel Confort.

Candidații vor putea merge la una dintre aceste locații, iar tot ce trebuie să aibă la ei este un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual. Aceștia vor fi așteptați la ora 9:00, pentru a putea fi intervievați și informați în legătură cu toate detaliile postului.

hotelul international

Candidații vor putea merge la una dintre aceste locații, iar tot ce trebuie să aibă la ei este un CV actualizat

Sunt așteptate la recrutare și persoane fără experiență

Wizz Air încurajează înscrierile însoțitorilor de zbor experimentați, precum și pe cele ale doritorilor fără experiență. Însoțitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air vor putea beneficia de salarii competitive, de o instruire profesională, vor învăța lucruri pe care nu le știau despre zborul cu avionul, perioada de training urmează a fi plătită de către companie, iar uniforma este asigurată. Mai mult decât atât, angajații se vor putea bucura de mai multe bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie.

Orarul zborurilor este puțin mai diferit, programul lunar de lucru urmează să fie anunțat în fiecare lună. Mediul de lucru pentru viitorul angajat este unul prietenos și multicultural, având posibilitatea să experimenteze o varietate de oportunități interesante. Călătoriile vor fi la ordinea zilei, iar însoțitorul de zbor va putea să progreseze în carieră în cadrul Wizz Air, care este prezentă acum în peste 50 de țări.

Andras Rado, Senior Cabin Crew Recruitment Manager la Wizz Air, spune că experiența nu este o condiție pentru recrutare.

„Indiferent de experiență, suntem hotărâți să oferim însoțitorilor noștri de zbor o direcție clară în carieră și oportunități pentru dezvoltare, precum și programe de lucru care să sprijine echilibrul între viața profesională și cea personală.

Așteptăm cu nerăbdare să îi întâlnim pe însoțitorii de zbor aspiranți în cadrul evenimentelor de recrutare din România și restul Europei, pentru a descoperi mai multe despre oportunitățile atractive pe care le oferim. Dacă vrei să-ți faci prieteni noi, să călătorești în locuri noi și să te aventurezi într-o nouă provocare, nu ezita să te înscrii chiar astăzi!”, a precizat Andras Rado.

curs de insotitor de zbor

Candidații trebuie să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual

Wizz Air își extinde activitatea în România

Evenimentele de recrutare vin în contextul unei perioade de expansiune continuă a companiei aeriene, care oferă în acest moment o varietate de rute către destinații din toată Europa de pe aeroporturile din țară.

De la intrarea sa pe piața din România în 2006, Wizz Air a oferit rute către destinații populare și neexploatate pentru pasagerii români, creând locuri de muncă, stimulând economia locală și sporind conectivitatea în regiune.

De asemenea, compania recrutează noi piloți, aceștia vor avea posibilitatea de a opera flota modernă, nouă și sustenabilă a companiei  aeriene, formată din aeronave Airbus A320 și A321 și aflată în continuă creștere.

„Ultimii doi ani au reprezentat o perioadă atractivă de expansiune pentru Wizz Air și suntem încântați să ne mărim echipa de însoțitori de zbor în toată rețeaua noastră, în contextul în care capacitatea și cererea continuă să crească înaintea sezonului estival”, a adăugat Andras Rado, care a vorbit despre întregul program de recrutare de însoțitori de zbor și piloți.

avion in zbor, compania wizzair

Wizz Air, este o companie aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024